Opublikowano 9 Czerwca 201115 l to takie pytanie z przymrużeniem oka bylo ale odpowiedz na serio - ja osobiscie ma to w d... to nie my jestesmy dla samochodu, tylko on dla nas. sie pobrudzi to sie posprzata... przerabialismy sraczki, pawiki itp i wszyscy zyjemy (lacznie z samochodem jednym i drugim) wiec nie ma co swirowac pamietam jak 20lat temu znajomy ojca kupujac poloneza nie sciagal folii z fotelii zeby sie nie zniszczyly - jezdzil i jezdzil na tych ceratach
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l Autor a tym czasem moj obecny parch chyba cos przeczuwa ze cos sie swieci bo normalnie jezdzi doskonale.Nawet jak bym zaczal mniej klekotac na zimnym , przymila sie chyba B8 jest juz w Bremen , jak dobrze pojzdzie jutro wjezdza na prom.
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l a tym czasem moj obecny parch chyba cos przeczuwa ze cos sie swieci bo normalnie jezdzi doskonale.Nawet jak bym zaczal mniej klekotac na zimnym , przymila sie chyba wez przestan nim lepiej jezdzic bo za chwile zacznie bulgotac jak V8 z 63 AMG
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l Gorzej jak przed sprzedażą zaprotestuje rozpaczliwie i już nie odpali.. tfu tfu
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l wypluj te słowa , bo BRD jest zdolne do tego wymienisz wtryskiwacz i bedzie git
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l Autor nic juz nie chce w tym aucie robic :tongue4 , nawet go nie mylem od 2 miesiecy
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l ... nawet go nie mylem od 2 miesiecy Rozstajesz się z autem bez poszanowania ja bym tak nie mógł
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l Autor sprzedajesz je, czy zostawiasz w rodzinie? zostawiam w rozliczeniu ... nawet go nie mylem od 2 miesiecy Rozstajesz się z autem bez poszanowania ja bym tak nie mógł ostatnio mylem po wielkanocy a ze od ostatniego mycia , az do poczatku czerwca byla ladna pokoda a auto stalo w garazu byl w sumie caly czas czyste a tak poza to dziecko znacznie zmiejszyloczas na przyjemnosci o ile co kolwiek z niego zostalo dla samych rodzicow [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 16:12_________________________________________________Nowa zabawka do nowego auta ? http://www.sportec.ch/page8452.html i wykresik ponoc na takie dmuchawce trzyma sie za seryjnym S4
Opublikowano 12 Czerwca 201115 l nie wiem - muszę skończyć remont mieszkania (ze 3-4 tygodnie jeszcze) i wtedy może będę miał czas na samochód w ten weekend zaczęła chodzić za mną myśl zmiany mam nadzieję, że przejdzie, bo znowu wyjdzie na to, że wdupiłem ponad 20k, których nie odzyskam [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 06:50_________________________________________________swoją drogą ciekawe czemu ten wykres taki pofalowany..
Opublikowano 12 Czerwca 201115 l Autor mne ciekawi czego to wykres , seryjnego auta tylko z tym turbo , czy wydech IC i wuklad paliwowy ?.Auto na takim setupie ma ponoc 330 km i 470Nm. Biorac pod uwage ponad 100 kg mniej niz S4 to musi byc juz fajny zapitalacz. Napisalem do Sporteca i czekam na odpowiedz moze czegos sie dowiem. Fajne to turbo to to seryjna turbina ma tylko zmienione bebechy wewnatrz przez sporteca a tak to pelny OEM look , cos idealnie dla mnie
Opublikowano 12 Czerwca 201115 l skoro zmieniony tylko środek to czemu sprzedają z kolektorem? przynajmniej tak wnoszę po zdjęciu
Opublikowano 12 Czerwca 201115 l stock vs. sportec nie wyglądają dokładnie tak samo, może i kolektor w sportecu obrobiony i dlatego na fotkach jest już razem z dmuchawą
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Autor vario mam duzo zdjec obu w wysokiej rozdzielczosci , porownywalem je bardzo dokladnie i zewnetrznie sa to dwie identyczne turbiny majace te same odlewy strony zimnej jak i goracej tak wiec srodek musi byc zmodyfikowany. Ciekawe swoja droga jak Sportek stoi z programami , czy to taki sam shiit jak MTM i ABT i inne gotowce