Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 Avant 2.0 TDI 170KM S-line Q - projekt zakonczony str. 1 i 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

francja elegancja wozik :good:

BBS ładnie będą wyglądały na aucie i wzór :notworthy:

nie planujesz RNS'a? bo tak to nie ma co optycznie zmieniać :)

Opublikowano
  • Autor

T-żółw dzieki

nie planujesz RNS'a? bo tak to nie ma co optycznie zmieniać :)

wiesz co jesli mam byc szczery to szukalem auta wlasnie bez niego , mi aftermarketowa nawigacja w zupełności wystarcza , zresztą można ja sobie zabrać ze soba i ma jeszcze parę innych plusów.Ja ponad to jestem chłopak starej daty.Lubię samochody analogowe a nie cyfrowe. A to ostatnia A4 w ktorej np: można calkowice wylaczyc ESP :naughty: czego w B8 juz nie zrobisz co mnie doprowadza do szewskiej pasji , a jak wiem wszystkie te gadzety waza a dla mnie liczy sie Pure Performance :naughty::wink4:

Opublikowano

bardzo śliczniutkie auteczko - taki wróz bazy B7 ( do małego rezania ) :)

naprawdę :good:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 08:25_________________________________________________ładniutkie wnętrze - nawet na foto pachnie nowością :)

Opublikowano
  • Autor

taki wróz bazy B7 ( do małego rezania )

wzorem jest twoje mojemu troszke brakuje .....zwlaszcza pod maska :wink4:

bardzo śliczniutkie auteczko - taki wróz bazy B7 ( do małego rezania ) :)

naprawdę :good:

[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 08:25_________________________________________________ładniutkie wnętrze - nawet na foto pachnie nowością :)

fakt wnetrze jest jak nowe ale niestety poprzedni wlasciciel byl leniuch i umyl auto pare razy na myjni automatyczniej.Lakie jest i tak bardoz lany ale co by go jeszcze troszke poprawic zamowilem juz Diamondbrite :naughty:

Opublikowano

a co do grilla to naprawdę RS$ bardziej Ci się podoba ?

ja miałem wybór ( s-line czy RS4 ) i wybrałem s-line :)

Opublikowano
  • Autor

a co do grilla to naprawdę RS$ bardziej Ci się podoba ?

ja miałem wybór ( s-line czy RS4 ) i wybrałem s-line :)

wiesz co mam taki wzorzec , pod praca czesto parkuje czesto piekne czarne Q 170.Zakochalem sie w tym aucie a zwlaszcza w tym jak jest zrobione :

p1030875.jpg

p1030878.jpg

p1030881.jpg

Jest on dla mnie wyznacznikiem sportowej elegancji .........

...............ale niestety d*pa bo ja mam chrom a ono jest Black Optic tak jak twoje i niestety grafitowe BBS CK nie beda bo tego mojego chromu zbytnio pasowaly wiec beda srebrne CH.

Myslem zeby moja "Odchromic " ale jak sie dowiedialem ze pol auta trzeba rozbierac demontowac tapicerki itp. itd wybilem to sobie z glowy :rolleyes: a co do grila to podoba mi sie i taki i taki , a ze trafil sie RS w dobrych pieniadzach to wzialem.

Opublikowano

no naprawdę śliczna furka w Blacku - dokładnie na taki kolorek będę u siebie felunek malować :)

Opublikowano
  • Autor

lucky you :cool1:

Opublikowano

Turdzi gratulacje :good:

naprawdę pięknie się prezentuje :good:

sti i tdi to prawie hybryde masz :>

Opublikowano
  • Autor

KmK dziex :)

sti i tdi to prawie hybryde masz

fajnie by jeszcze bylo jak by to STI bylo na miejscu :( ale za to dyszel bedzie w zimie sprawial wreszczie wiecje frajdy :wink4:

Opublikowano

dyszel nie, ale q napewno :tongue4: :>

sam już nie wiem czy bardziej podobaja mi sie avant'y czy sedan, ale wiem jedno sedan ma mega wnerwiający bagaznik zwłaszcza przy 1 rocznym maluchu :decayed:

czuć te 30 ps w dupohamowni ?

białe kierunki wyglądają o wiele lepiej od moich :good:

bbs :good:

nie ma ledów :tongue4: żart oczywiście :>

Opublikowano

przy rocznym dzieciaku to sedan naprawdę nie jest dobrym rozwiązaniem :confused4:

fo fakt - białe kierunki bardzo odmładzają autko :good:

Turdzi - jeszcze ledy z A6 na tył i będzie :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

sam już nie wiem czy bardziej podobaja mi sie avant'y czy sedan, ale wiem jedno sedan ma mega wnerwiający bagażnik zwłaszcza przy 1 rocznym maluchu

powiem tak obecnie dla rodziny nie widze innego lepszego rozwiązania jak avant zresztą w norwegi czy w Szwecji sedany naleza do rzadkości a zezaraz po ślubie staramy sie o malucha to tym bardziej sie ciesze ze mamy rodzinny samochód.

czuć te 30 ps w dupohamowni ?

ciężko powiedzieć bo różnica w wadze jest odromna , w porównaniu z FWD BLB to mam na razie wrażenie ze manewruje statkiem :wink4:.Nie wiem czy przesadze ale to Q + prare dodatków dalo chyba ponad 100 KG różnicy w wadze , jak nie lepiej.

A dynamika hmmmm wstaje od 2000-2100 przy 2500 dostaje kopa ale bardzo stanowczo i płynne trzyma moc az pod czerwone pole.BLB wstawalo 1800 ale zdychało przy 3500 ale mialo zdecydowanie lepszy dół :confused4:.Czy jest szybsze ? mimo wagi pewnie tak ale tego specjalnie nie czuć.Dopiero na liczniku widac ze szafa szybciej rosnie.

[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 22:21_________________________________________________

fo fakt - białe kierunki bardzo odmładzają autko

to fakt [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 22:31_________________________________________________Dziś pierwszy mod - na pokład zawitały BBS Challenge 18x8,5 cala z ET35

Auto wyglada mega ale niestety uszczerbek na komforcie jazdy jest , cos za cos.

23064509.jpg

51049269.jpg

Opublikowano

Piekna felga, piekne auto... co tu wiecej mozna pisac :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Piekna felga, piekne auto... co tu wiecej mozna pisac :naughty: :gwizdanie:

jutro dojdzie jeszcze gryl RS4 i zewnetrzne auto bedzie kompletne :wink4:

A z felgami ciekawa sprawa bo Orginal Audi tez jest robiony prze BBSa i ma podobny wzor.Jednak ET i kola wypchniete bardziej na zewnatrz robia swoje

Opublikowano

śliczna :good:

chyba zachorowałem na te fele :kox: :kox: :wallbash: :wallbash:

moje gratulacje i bezawaryjności życzę!!!!!

Opublikowano

Turdzi :good: nie narzekaj na komfort bo w Norwegii są całkiem dobre drogi w porównaniu z Polską, ja miałem 18'' i gwint i jakoś nie zauważyłem pogorszenia komfortu za to trakcja była o nieeeebo lepsza, jedynie czego nie zazdroszczę to ograniczeń prędkości i wysokich mandatów po za tym jest mega :kox: :kox:

Opublikowano

no i ładnie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Turdzi :good: nie narzekaj na komfort bo w Norwegii są całkiem dobre drogi w porównaniu z Polską, ja miałem 18'' i gwint i jakoś nie zauważyłem pogorszenia komfortu za to trakcja była o nieeeebo lepsza, jedynie czego nie zazdroszczę to ograniczeń prędkości i wysokich mandatów po za tym jest mega :kox: :kox:

sęk w tym ze teraz jestem w PL , na 17 tkach było w mirę OK ale na tych chce mi dupe urwać na Krakowskich dziurach :)

Opublikowano

Ja mam grill taki jak szukasz :naughty: