Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 Avant 2.0 TDI 170KM S-line Q - projekt zakonczony str. 1 i 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

@turdzi opróżnij skrzynkę PW bo nie przyjmuje wiadomości :confused4:

fakt :embarrassed: juz zrobione

To są jedne z ładniejszych felg ostatnimi czasy - sam szukam takich do B6, ale na chwilę obecną nie ma nic w rozsądnych cenach Miodzio - będą świetnie wyglądać na aucie

tez mi sie tak wydaje zwlaszcza jak dojdzie dystans 10mm.Pod praca staje u mnie takie jedno B8 na takiej feldze i przyznam szczerze ze z daleka na tak duzym aucie wyglada jak by to byla 19 stka.

Ja je wyrwalem ponizj 3K , i wiem kto jest tez w stanie sprzedac je w podobnej cenie , teraz jest martwy okres i handlarze sa sklonni sie duzo targowac.

a mnie ta felga szczerze mówiać się w ogóle nie podoba.. Nie wiem dlaczego. Wydaje mi się że bardziej by pasowała do b5 niż do b6/b7...

no co zrobic ........, wszystkim nie dogodzisz :)[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 12:30_________________________________________________A dziś ot taki psikus wracam sobie z pracy a tu oczom moim ukazuje sie ....... no nie wierze..... mój stary parch :naughty: zaparkowany dwa auta dalej.

nowaistara.jpg

nowaistara1.jpg

Widzialem go juz na tej ulicy ze dwa razy , i wydaje mnie sie ze ktoś kto go kupił musi pracować w jednym z biurowców w ktorym ja pracuje , ale tak blisko mnie jeszcze nie stal.Czy los chce mi cos przez to powiedzieć :gwizdanie:

Opublikowano

heh, na tym zdjęciu są 3 piękne B siódemeczki :naughty:

Opublikowano

heh, na tym zdjęciu są 3 piękne B siódemeczki :naughty:

ja tam widze tylko jedna :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja tam widze tylko jedna

he he w sumie to ledwo ja widać bo taka brudna :embarrassed:

Opublikowano

ja tam widze tylko jedna

he he w sumie to ledwo ja widać bo taka brudna :embarrassed:

turdzi -Rosemeyer pisał o Twojej byłej (tej z tyłu) :naughty:

Opublikowano

turdzi zmień kolor B7 w opisie obok Subarki bo przez chwile myślałem ze masz nadal niebieską B7 :naughty:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy los chce mi cos przez to powiedzieć :gwizdanie

Los i ja Ci mówimy umyj auto :decayed:, Po za tym to furacz :kox:

Opublikowano
  • Autor

Los i ja Ci mówimy umyj auto

Latwo powiedziec :), jak sypnelo sniegiem przed Swietami to do dzisiaj lezy i tylko dosypuje wiecej.Norwiegia ma w tym roku zime stulecia :rolleyes:

Opublikowano

Na tym alusie autko wyglada genialnie :evil::notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Na tym alusie autko wyglada genialnie :evil::notworthy:

jesli mowisz o BBSach to jz ich dawno nie ma, a jesze niedawno byly az dwa komplety :rolleyes::)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Turdzi zakładałeś już te letnie koła ? Wstaw zdjęcie jestem bardzo ciekawy jak to wygląda.

Opublikowano
  • Autor

Kola juz sa gotowe z dystansami czekaja w Krakowie.Niestety nie wiem czy dam je rade zalozyc zaraz po przyjezdzie w niedziele a w poni jade do Witaka do warszawy na strojenie wiec jak cos to nie wczesniej niz za tydzien.Zdjecia beda bo szykuje sie troche zmain :naughty::wink4:

Opublikowano

No to się chwal jak już wrócisz ze stolycy :wink4: A laczki jakie zakładałeś ? standard 235/40/18 ?

Opublikowano
  • Autor

A laczki jakie zakładałeś ? standard 235/40/18 ?

tak dokaldnie takie [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 13:37_________________________________________________

Turdzi zakładałeś już te letnie koła ? Wstaw zdjęcie jestem bardzo ciekawy jak to wygląda.

no i kola na aucie , zdjecia jeszcze nie mam ale uwazm ze wyglada za***iście , milion razy lepiej niz na tych BBSsach

Opublikowano

To ja tu cały weekend czekam na zdjęcia, a ty mi mówisz, że nie masz :polew::wallbash:

Opublikowano
  • Autor

To ja tu cały weekend czekam na zdjęcia, a ty mi mówisz, że nie masz :polew::wallbash:

no bedzie problem bo zapomnialem aparatu jak sie pakowalem :wallbash: moze uda sie telefonem ale to nie to samo :kwasny:[br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 22:46_________________________________________________Maly update , auto odmienilo sie troszke wizualnie i mocowo :naughty:

mocowo wyglada tak :

turdzagmailcom.jpg

a zewnetrznie tak ( jutro moze sie uda zrobic lepsze fotki :embarrassed: )

img1819x.jpg

img1821x.jpg

img1822d.jpg

img1825q.jpg

img1827f.jpg

Opublikowano

hohoho jakie ładne auto, jakie ładne lusterka no i jakie kreseczki na wykresie :kox: gratki! ładnie się ta fela prezentuje :good:

Opublikowano
  • Autor

hohoho jakie ładne auto, jakie ładne lusterka no i jakie kreseczki na wykresie :kox: gratki! ładnie się ta fela prezentuje :good:

dziex mi sie tez bardzo podoba na tej feldze , a zaleta jest taka ze jeszcze nie widzialm B7 na tej feldze , nawet w necie :wink4:

W kazdym razie najbardziej jestem zadowolony z modow softu no i hamulca.Dzis zrobilem dosc szybko trase 300km STI i stwierdzilem ze w porownoniu z A4 to on nie hamuje :decayed: ( masakra jaka roznica co do hamulcow w serii :blink: )

Opublikowano

felga piękna, bardzo mi się podoba :good: ale fanem srebrnych lusterek nie jestem, szczególnie przy czarnym grillu... :rolleyes:

Opublikowano

dziex mi sie tez bardzo podoba na tej feldze , a zaleta jest taka ze jeszcze nie widzialm B7 na tej feldze , nawet w necie :wink4:

W kazdym razie najbardziej jestem zadowolony z modow softu no i hamulca.Dzis zrobilem dosc szybko trase 300km STI i stwierdzilem ze w porownoniu z A4 to on nie hamuje :decayed: ( masakra jaka roznica co do hamulcow w serii :blink: )

Myślałem, że heble już dawno założyłeś :rolleyes::) a ja ciągle do siebie nie dorwałem zacisków z s4 :kwasny: muszę oblukać po ile nówki stoją. Jeden typ teraz na alledrogo ma ale za chorą cenę :confused4:

ps tylko teraz ta tarcza z tyłu ci zniknęła :gwizdanie: