Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 Avant 2.0 TDI 170KM S-line Q - projekt zakonczony str. 1 i 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

turdzi, lepiej tak jak Ty a nie te świry co widzę czasami, pełna ulewa a oni pełen but, do czasu jak kogoś zabiją, siemian, mam nadzieję, że nie jesteś jednym z nich :polew:

raczej nie jezdze na granicy bezpieczeństwa. Zawsze zostawiam jakiś margines.

Opublikowano

margines -100 mm :polew: sorry za :offtopic:

Opublikowano
  • Autor

turdzi, lepiej tak jak Ty a nie te świry co widzę czasami, pełna ulewa a oni pełen but, do czasu jak kogoś zabiją, siemian, mam nadzieję, że nie jesteś jednym z nich :polew:

nie no tak zle nie bylo , ja zaczalem delikatnie a siemian od razu szybko i go pozniej nie moglem zlapac a 2.0 TDI zrobione na 200 KM i do tego FWD juz na prawde zapitala........

Opublikowano

szybki kierownik to i szybkie TDI :good: liczy się werwa i opanowanie, lepszy szybki zdecydowany kierowca od wlekących się tetryków

Opublikowano

ja ostanio jechałem autem o podobnym set-upie do mojego, a wręcz powiedział bym że na identycznym set-upie tyle że w Q (BRD po programie w CS). I niestety przy mocach 190-200km straty mocy na napęd są dość odczuwalne, szczególnie przy większych prędkościach

Opublikowano
  • Autor

ja ostanio jechałem autem o podobnym set-upie do mojego, a wręcz powiedział bym że na identycznym set-upie tyle że w Q (BRD po programie w CS). I niestety przy mocach 190-200km straty mocy na napęd są dość odczuwalne, szczególnie przy większych prędkościach

powiem ci szczerze , moje auto jezdzi juz fajnie ale jak pamietam jak jezdzilo BLB to wiem ze towje musi juz zapir...c.Jednak 60KG ekstra i straty w napedzie robia swoje, ale za to w zimie.......... :tongue4:

Opublikowano

No w zimie niestety to sobie moge.... [CENZURA] :decayed: :decayed: :decayed:

[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 00:27_________________________________________________jakbym mieszkał w Norwegii to bym też szukał tylko 4buta...

Opublikowano
  • Autor

No w zimie niestety to sobie moge.... [CENZURA] :decayed: :decayed: :decayed:

[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 00:27_________________________________________________jakbym mieszkał w Norwegii to bym też szukał tylko 4buta...

to nawet nie to , za zadko teraz bywam w PL i jak widze tyle sniegu za oknem i nie mam jak polatac bokami to jestm chory :decayed:

a przewaga Q wychodzi dopiero na sliskim i w ciasnych zakretach , tak to nie ma specjalnej roznicy poza tym ze czujesz ze to o prawie 60-70kg ciezsze auto.BLB bylo takie jakies zwinniejsze.

Opublikowano

Polska latem jak Turcja a zimą prawie jak Norwegia w górach :polew:

Opublikowano
  • Autor

Polska latem jak Turcja a zimą prawie jak Norwegia w górach :polew:

doswidczylem , wpakowalem sie niedawno w ponad 30 stopniowe upaly w Krakowie :rolleyes: , nic przyjemnego bo w Turcji to sbie chociaz robisz hop do morza lub do basenu a tam nawet w kryspinowie zupa.....

Opublikowano

EOT to się lubi co się ma i wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, wystarczy już tego OT u siemiana

Opublikowano

no tyle, że jak nie ma Q to czymże ta kanapa się wyróźnia.. :gwizdanie:

apropo deszczu i ciekawych pomysłów na drodze, mój znajomy w s8 niedawno wracał z poznania autostradą, padało ale po dłuższym czasie się przyzwyczaił i 230-250 jechał.. do czasu aż nagle wpadł w ściane jeszcze większego deszczu, w trakcie tego szybko zbliżał się do tira i po za tym że zaczął hamować a pojawił się aquaplaning to zauważył światełko czerwone na swoim pasie, pomyśłał że motor wyprzedza tira, ale po szybkiej chwili /nadal ponad 200/ okazało się, że to jednak auto z przyczepą i tylko jedna lampka się świeci, s8 nadal nie mające zamiaru się zhamować, przeszło pasem zieleni pomiędzy barierą a pozostałymi pasami pełnym butem, uratowało Go opanowanie i doświadczenie bo akurat wracał z wyścigu w którym brał udział, znacznie gorzej by było gdyby nie miał pasa zieleni...

tym optymistycznym akcentem musze stwierdzić że czasem wszystkiego się nie przewidzi a juz nie ma jak zareagować..

Turdzi, to albo norweskie niedzwiedzie są mocno ślepe, albo norwedzy naiwni :tongue4: :>

no ale Vario ma racje, koniec OT i naprawde ładne to czarne kombi i prawdopodobnie przynajmniej tak szybkie /jak nie szybsze/ jak moja seria /co sprawdzimy przy najbliższej okazji :wink4:

Opublikowano

@Turdzi - ta oferta wyglada ciekawie, tym bardziej ze i tak juz zaplanowalem nowe sprzeglo, bo widze ze moja seria juz zaczyna cos poslizgiwac- w sumie nic dziwnego- po sofcie. Polecalbys serie (mysle o sprzegle) do tego dwumasa, czy jakies inne? Mam na mysli to co mowiles o tych sprezynkach. Cena to sprawa drugorzedna, najwazniejsze sa wlasciwosci dobrane do charakterystyki mojego auta i stylu jazdy.

Opublikowano
  • Autor

temat tarczy jest jeszcze do przetestowania...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki Paweł za info :hi: zrób porządek w skrzynce bo pełniutka :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Troche czasu minelo od ostatniego moda , wiec auto zastalo poddane liftingowi i bedzie to juz ostatni mod wykonany na tym aucie.Instalowany jest pakiet czarnej optyki , listwy juz sa posostaly do zmieny juz tylko reingi.Nie zdecydwalem sie na wymiane samych istew ale dzieki pomyslowi _Makkiego_ zostaly oklejone w firmie zamina koloru na czarny mat i jestem mega zadowolony z efektu.Wyszlo to o wiele taniej i co wazniejsze nie trzeb bylo rwac tapicerek czego chcialem za wszelka cene unikrnac.

Jak beda relingi i tylni dyfuzor wsadze pewnie jakies aktualne zdjecia :naughty:

Opublikowano

moje autko ostatnio się tak pozmieniało że jak wczoraj mi łukaszr podesłał foto mojego autka ze zlotu w Jarosławcu to przez pierwsze 2 minuty zastanawiałem się kto to do mnie na gg pisze i kto to ma takie auto podobne do mojego :decayed::polew: :polew: :polew: powaga... :decayed: :decayed:

Zmyliła mnie felga bo z przodu miałęm felge dawidan bo ja przeciąłem opone... :decayed: :decayed:

Opublikowano

turdzi, a co z lusterkami? rozumiem, że są już czarne :naughty: :naughty: :naughty:

jaki dyfuzor chcesz z tyłu założyć???

mody jak dla mnie in plus :good: kto jak to ale ty wiesz, że ja jestem zwolennik czarnych pakietów :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:

Opublikowano
  • Autor

generalnie kolorystyka bedzie taka :

c143155512.jpg

przynajmniej w zalozenu ma taka byc.Dyfuzor taki malowany w grafit mat:

74xmj7618de8f.jpg

na razie po zmianie koloru samych listew auto robilo sie jakies takie optycznie mniejsze i zgrabniejsze jak dla mnie to wogle ten chrom do czanrgo wyglda mega odpustowo.

moje autko ostatnio się tak pozmieniało że jak wczoraj mi łukaszr podesłał foto mojego autka ze zlotu w Jarosławcu to przez pierwsze 2 minuty zastanawiałem się kto to do mnie na gg pisze i kto to ma takie auto podobne do mojego powaga...

Zmyliła mnie felga bo z przodu miałęm felge dawidan bo ja przeciąłem opone...

dziwisz sie ty to wogle zrobiles lifting z 60 siatki na supre dupe 30 z groszem :decayed::wink4:

Opublikowano

turdzi mnie ten dyfuzor ze zdjęcia wygląda na w ogóle nie polakierowany. Przynajmniej jak ja kupiłem w audi to dostałem w takim kolorze. To jest taki szary mat- przechodzący w niebieski...