Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 Avant 2.0 TDI 170KM S-line Q - projekt zakonczony str. 1 i 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śliczna ,udany projekt :wink4: gratuluję :good:

Opublikowano

kurcze kusi mnie ten dyfuzor...

Opublikowano
  • Autor

No pięknie wyszedł ten kolor na dyfrze :good: masz numer tego lakieru, czy dobierałeś jakiś nie audi ? W blacku wygląda :kox: ale tylko jeśli wszystko jest zrobione właśnie tak jak u Ciebie :good:

kolor lakieru to grafik z kratek grilla s-line nie wiem jaki to kolor zostawiłem mojemu lakiernikowi gril i powiedzialem taki ma być kolor :wink4: i wyszedł fajny.

Dzięki wszystkim za mile słowa , no przyznam ze w końcu mi sie moje auto podoba.Miałem swój wzór na ktorym sie opierałem ( a raczej przechodziłem obok dzień w dzień wracajac z pracy ) :rolleyes: a wszyscy wiemy jak to jest kupić auto używane dokładnie jakie sie chce to praktycznie nie możliwe ( kolor wyposazenie silnik itp.itd.) , ale w końcu udalo sie mam B7 w kolorystyce o jakiej marzylem :cool1:

Opublikowano

wszystko cacy :good: a dyfuzorek mega :notworthy:

Opublikowano

Tu masz dyfuzor już polakierowany, forumowicz draco de extreme pisał do mnie, czy nie znajdę chętnego, trochę przesadził z opisem :decayed: , ale sam dyfuzor wygląda, że jest ok:

http://allegro.pl/oryginalny-dyfuzor-audi-jedyny-na-allegro-a4-b7-i1276288161.html

Co to za kolor Matrix Quarc Metalik :mysli: ma ktoś numer vag ?

Żeby nie było, że ot :wink4: Turdzi czy masz fotę jak to wygląda bezpośrednio z tyłu ?

Opublikowano

Turdzi, rewelacja absolutna, wszystko fajntastycznie zgrane :good:

czarna aptyka jest fantastyczna, ale tylko utrzymanie auta w czystości graniczy z cudem :wink4:

przynajmniej w polskich warunkach :>

Opublikowano

Tu masz dyfuzor już polakierowany, forumowicz draco de extreme pisał do mnie, czy nie znajdę chętnego, trochę przesadził z opisem :decayed: , ale sam dyfuzor wygląda, że jest ok:

http://allegro.pl/oryginalny-dyfuzor-audi-jedyny-na-allegro-a4-b7-i1276288161.html

Troche przesadził? buhaha nieźle sie uśmiałem z opisu :-) nie wiem czy naprawde ktoś uważa że część wisząca na małych śrubkach i wcisku może pomagac w dociskaniu auta :-)

Druga sprawa że jak ktoś szuka takiego spojlera i widzi taki opis to nie wiem czy kupi częśc bo opis jest do bólu z cyklu "nie dla idiotów"

Turdzi daj lusterka w czerni, nie masz chromów ani srebra na aucie więc lusterka trochę dajjhą po oczach.

A wózek po za tym baaardzo fajny :)

Opublikowano
  • Autor

czarna aptyka jest fantastyczna, ale tylko utrzymanie auta w czystości graniczy z cudem :wink4:

przynajmniej w polskich warunkach

spoko teraz do pracy jadze rowerem wiec jak wstawie czyste auto do garazu to czasem i 3 tyg. tak wytrzyma :wink4:

Turdzi daj lusterka w czerni, nie masz chromów ani srebra na aucie więc lusterka trochę dajjhą po oczach.

A wózek po za tym baaardzo fajny

jak by co mam orginalne obudowy wiec jak mi sie znudzi to zmnienie :)

Opublikowano

Bardzo ładne autko, super mody ale zreszta i tak koledzy ci juz przysłodzili, a ja mam pytanko? ten grill pasuje P&P czy trzeba zrobic małe mody aby było git ??

Opublikowano

jak by co mam orginalne obudowy wiec jak mi sie znudzi to zmnienie :)

Wg mnie jest perfecto :good: lusterka łamią "monotonię" czarnego koloru i nadają sportowego charakteru :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Bardzo ładne autko, super mody ale zreszta i tak koledzy ci juz przysłodzili, a ja mam pytanko? ten grill pasuje P&P czy trzeba zrobic małe mody aby było git ??

do zderzaka S-line pasuje P&P

Opublikowano

Turdzi, mam takie pytanie: Dales ten dyfuzor pomalowac na polysk czy matt? Bo caly czas mysle o takim odcieniu na felgi i nie wiem wlasnie czy dac je w macie zrobic, czy w polysku.

Opublikowano
  • Autor

Mat , i ty tez jak felgi to rob tylko w macie , w polysku traca efekt.

Opublikowano

Ale to mimo ze jest mat, to delikatny polysk ma czy wogole nie ma? :decayed:

Opublikowano

mat to mat, satyna to tzw. półmat

Opublikowano

turdzi: kjempe fin B7 :)

Naprawde wyszlo Ci to wszystko. Mam nadzieje ze znajdziesz jakiegos napalenca w Norkowni. Kogos kto bedzie szukal wlasnie takiego autka i zaplaci dobrze w NOK :)

Pamietaj ze dobre ogloszenie w norkowni to podstawa!

Opublikowano
  • Autor

dziex _Makki_ przy twoim sprzecie to i tak skromnie :wink4::cool1:, co do samego ogloszenia to nie wczesniej jak marzec , kwiecien........ a tak BTW czy ten twoj znajomy oclil juz to B8 3.0TDI ? Jesli tak to rzuc jakies info. na PW jak to wyszlo :wink4:

Opublikowano

Udalo sie cyknac pare fotek na szybko ale mod jeszcze nie kompletny bo zostaly wspomniane relingi chodz i tak z tymi listwami i czarnym grilem wyglda niebo lepiej.Szkoda tylko ze juz na znimowkach.Miala byc zmiana felg zimmowych ale chyba juznie bede inwestowac jak bym chcial sprzedawac ja w przyszlym roku......

GCoD0-a8df6576.jpg

GEaSr-d8225aca.jpg

GEYLi-473b66a4.jpg

GGG0r-436366f9.jpg

Super wyglada w black optik :evil:

Oklejales chrom za granica czy moze gdzies w PL bo nie doczytałem nigdzie... :rolleyes:??