Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 Avant 2.0 TDI 170KM S-line Q - projekt zakonczony str. 1 i 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykres i przyjemność z jazdy :kox: ale fela :thumbdown: BBS był jak dla mnie the best

Opublikowano

Wykres i przyjemność z jazdy :kox: ale fela :thumbdown: BBS był jak dla mnie the best

dokładnie :good:

Opublikowano

a mnie się fela wlaśnie bardzo spodobała.

Wydawało mi się że będzie wyglądać do d*py, a wygląda super

Opublikowano

turdzi - a mi się fela podobała zanim kupiłeś i powiem szczerze, że na aucie jest za***ista :good: Wygląda na sporo większą niż jest w rzeczywistości :wink4: i 2x większa niż BBS CH (który notabene na co 2 aucie będzie za chwilę) :kox:

Opublikowano

Turdzi wielkie gratki ,że ogarnąłeś w końcu problem z mocą. Wynik bardzo ładny. A felga bardzo słuszna :wink4: Ostatnio takie sprzedałem....

Miałem dwa komplety :gwizdanie:

Opublikowano

Brakuje satynowej ramki grilla do kompletu :cool1:

Opublikowano

Furmanka :punk::giveheart: domyślam się, że felga et47, jakie dystanse dorabiałeś ? aluminiowe, przelotowe 12mm ?

Wykres piękny, jak wschód słońca :good: oprócz softu było coś dłubane w aucie ?

Gratki, masz pięknego paździocha :hi: te tarcze z przodu to 345, tak ? Co do lusterek, to musiał bym zobaczyć live.

Opublikowano
  • Autor

Turdzi wielkie gratki ,że ogarnąłeś w końcu problem z mocą. Wynik bardzo ładny. A felga bardzo słuszna :wink4: Ostatnio takie sprzedałem....

Miałem dwa komplety :gwizdanie:

dzieki felga mi sie bardzo podoba i jestem zadowolony z efektu.BBS fajny ale tylko jako 19 cali bo 18 wyglda na jeszcze mniejsza.No i tam hamulca nie widac a teraz jest co eksponowc :wink4:

Furmanka :punk::giveheart: domyślam się, że felga et47, jakie dystanse dorabiałeś ? aluminiowe, przelotowe 12mm ?

Wykres piękny, jak wschód słońca :good: oprócz softu było coś dłubane w aucie ?

Gratki, masz pięknego paździocha :hi: te tarcze z przodu to 345, tak ? Co do lusterek, to musiał bym zobaczyć live.

felga ET47 + dystans 10 mm.Dystans prasowany w felge bo trzeba bylo zrobic przejscie na wlasciwy otwor centrujacy.

W aucie po za softem byla wymiana PD bo byly padniete.

Hamulece seria S4 czyli 345mm hamuje rewelacyjnie :blink:

Mam taki baba na twarzy ze nawet mi sie nie chce STI jezdzic mimo ze tak czekalem ze sobie nim poszaleje :rolleyes::wink4:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:16_________________________________________________A tu obiecane fotki

img1832e.jpg

img1841t.jpg

img1837id.jpg

img1839bu.jpg

img1834rd.jpg

Opublikowano

Graty auta :good:

Alu może nie są koksiarskie ale są bardzo ok, fajnie się na nich prezentuje i wyglądają na większe.

Opublikowano

Furak konkretny :naughty: i w końcu zmieniłeś ten podpis, bo od jakiegoś czasu mi nie pasowało czemu masz niebieską B7 w podpisie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Furak konkretny :naughty: i w końcu zmieniłeś ten podpis, bo od jakiegoś czasu mi nie pasowało czemu masz niebieską B7 w podpisie :gwizdanie:

a tak jakos...... widocznie nie sprawiala tyle fajdy to i lezala odlogiem :wink4:

fajowe te felgi :gwizdanie: i zapewne autko zaczelo jezdzic :wink4:

oj zdecydowanie oficjalnie stwierdzam ze seryjne BRD nie jedzie , i jestem przekonanay ze zdrowe BLB , BPW ma lepsza dynamike a dzis na trasie saab 9.3 2.0T AREO mial ze mna solidne problemy wiec nie jest tak zle :)

Opublikowano

turdzi - mi właśnie identyczny Saab odjechał jakiś czas temu... ale wtedy byłem jeszcze na seryjnym programie, teraz miałby duże problemy podobnie jak u Ciebie :evil:

W najbliższych dniach chciałbym porównać moje osiągi z B7 2.0T - jestem bardzo ciekaw jak to wyjdzie w praktyce... Tobie również polecam taki test :naughty:

Opublikowano

znajdzie się jakiś 2.0T do porównania :wink4:

~300Nm to nie 420Nm więc w trasie nie ma się co dziwić że daje radę :wink4:

autko pieknie się prezentuje :good:

aleś sobie ville wybrał jako tło :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

aleś sobie ville wybrał jako tło :tongue4:

:tongue4::wink4:

Opublikowano

znajdzie się jakiś 2.0T do porównania :wink4:

Już mam w Gdańsku jedno 2.0T na oku, na pewno w tygodniu będzie okazja spróbować... :evil:

Może uda się filmik zrobić z trzeciego auta ... :gwizdanie:

Opublikowano

jak to z trzeciego? :gwizdanie: przeciez ja zawsze PRZED wami jade :polew: :polew:

Opublikowano

Felgi super pasują i nie są oblatane :good: ogólnie autko :kox: :oklaski:

Opublikowano

jak to z trzeciego? :gwizdanie: przeciez ja zawsze PRZED wami jade :polew: :polew:

No i dlatego dobre ujęcie będzie, bo robione z przodu :decayed: :decayed: :decayed:

EOT

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Maly update , dzis przyszlo dluuuuuuugo oczekiwane uwaga.................. kolo jednomasowe :naughty:

Zrobione w oparciu o orginal dwumasowy a wiec wspolpracujace z OEMowym sprzeglem LUK .

Nie moge sie doczekac az wyladuje na aucie , nie spodziewam sie niewidomo czego ale mam nadzieje ze wprowadzi jakies meskie czucie i prace sprzegla , bo na dwumasie dziala to w taki sposob ze czuje jak bym jezdzij autem dla jakiejs cioty lub 70 letniego emeryta :rolleyes:

A tak wyglada :

img8753u.jpg

img8754.jpg

a teraz najlepsza informacja bo nie jest to tylko pojedyncza sztuka gdyz firma ma juz moj wzorzec wiec jest w stanie wykonac dowolna ilosc sztuk.Jak cos to reszta info. przez PW.

PS.Jak by kogos interesowalo za 3 tyg. bede miec do sprzedania dwa kola dwumasowe przebieg 75tys. udokumentowany ksiazka ( sprawne bo jedno jeszcze na moim aucie ) i kompletne sprzeglo ( jeden komplet ) po tym samym przebiegu.Oddam za grosze.