mm.max Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dziś Spot w NIC NOWEGO !! Spotkanie pod Da Grasso i o 19.15 jedziemy do Nic nowego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Zająć miejsce proszę bo będę koło 19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 ładujemy sie wszyscy do prezesa i dudiego i dajemy w szyje a oni niech jezdza dobre posunięcie Krawcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=195956.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 http://moto.wp.pl/kat,121,title,Pieciomilionowe-Audi-A4,wid,13279051,wiadomosc.html trzeba świętować :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/leon-cupra-4r-2-8-v6-4x4-skory-i1542442936.html dla samego dzwięku silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/leon-cupra-4r-2-8-v6-4x4-skory-i1542442936.html dla samego dzwięku silnika Pewnie i tak go nie słychać - subwoofer zagłusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 http://otomoto.pl/seat-leon-2-8-v6-204-km-cupra-4x4-C16458499.html a tu klon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Prezes co to ma być jakieś leony na a4 wstawiasz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Prezes co to ma być jakieś leony na a4 wstawiasz ??? zółty na cześć Łukaszowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ten żółty już długo w ogłoszeniu wisi... :gwizdanie: jak tam dzisiejszy spot ??? wybiera sie ktoś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 będę ale nie wiem o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja na trochę się wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Chłopaki, polećcie mi dobrego blacharza-lakiernika w Ostrowcu lub w okolicy. Bo z kolegą Nowacek, poleconym przez Marcina nie mogę się skontaktować. Tylko szukam naprawdę kogoś solidnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dziś dostałem pismo z pzu kolejne odmowne już mnie trafia szlak . W czwartek spotkanie z prawnikiem będzie i chyba sprawa sądowa , Michał dzięki za namiary na tego pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 a ja sobie wczoraj spacerem wracałem z rosoch i moje stwierdzenie- Ostrowiec po 21 jest rajem dla 2fast... na parkingu minimal koleś chciał chyba kręcić bączki :polew: a drugi wariat napierdzielał w jedną i w grugą stonę MK3 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Też Ci się spacerów zachciało chyba że zaczepki szukałeś :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Też Ci się spacerów zachciało chyba że zaczepki szukałeś :polew: nie szukałem- ale jak zauważyłem że się smieję z 3 łysych w BMce to szybko się zawinąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Też Ci się spacerów zachciało chyba że zaczepki szukałeś :polew: nie szukałem- ale jak zauważyłem że się smieję z 3 łysych w BMce to szybko się zawinąłem Też bym się śmiał - ale z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pany z racji że będę w waszych okolicach pytanie do Was Chętny jest ktoś na ręcznik klubowy ??? :mysli: Mogę wziąć dla Was jeśli byłby ktoś chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi