cajun Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188662.0 Nowaczek Łuaksz dzięki za pomoc techniczą a dzięki że mi spryski zepsułeś :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 12:21_________________________________________________Nowaczek graty potomka- bom chyba wczoraj nie składał :good: nom to ten i dzieki dzieki chłopaki....jakoś takoś że czlowiek na spota nie mógł dotrzeć :gwizdanie: Najlepszego, Panie Kolego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188662.0 Nowaczek Łuaksz dzięki za pomoc techniczą a dzięki że mi spryski zepsułeś :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 12:21_________________________________________________Nowaczek graty potomka- bom chyba wczoraj nie składał :good: nom to ten i dzieki dzieki chłopaki....jakoś takoś że czlowiek na spota nie mógł dotrzeć :gwizdanie: widać było że nie próżnowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188662.0 Nowaczek Łuaksz dzięki za pomoc techniczą a dzięki że mi spryski zepsułeś :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 12:21_________________________________________________Nowaczek graty potomka- bom chyba wczoraj nie składał :good: nom to ten i dzieki dzieki chłopaki....jakoś takoś że czlowiek na spota nie mógł dotrzeć :gwizdanie: widać było że nie próżnowałeś no wiesz.... :gwizdanie: działo się A teraz oficjalnie : Chcieliśmy was wszystkich zaprosić na nasz ślub....8 października godz. 16:00 kościół w Chmielowie [ http://maps.google.pl/maps?q=Chmiel%C3%B3w%C2%A0k%C2%A0ostrowca&hl=pl&ie=UTF8&ll=50.943773,21.332488&spn=0.01498,0.040812&sll=50.366896,20.338054&sspn=0.015165,0.040812&vpsrc=6&z=15 ] Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Czuję się zaproszony :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ja również się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ja również się pojawię Ciebie nie wpuszczą, bo Ty awanturny jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 no trzeba kolegę obtrabić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ja również się pojawię Ciebie nie wpuszczą, bo Ty awanturny jesteś haha..pracuję nad sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 chwile tu nie zagladalem i takie zmiany :> gratulacje nowecek tez sie czuje zaproszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiiek Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 no no, a zaczęło się tak niewinnie :gwizdanie: congratulations decision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Krzysztof nr sprężynmy podaj !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiiek Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Krzysztof nr sprężynmy podaj !!!!! chyba wyśnie ten numer skąd niby mam to wiedzieć?? czyżby szpece z serwisu o to prosili P.S. Znalazłem sprężynke na jednym ze szrotów, cena 5 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Krzysztof nr sprężynmy podaj !!!!! chyba wyśnie ten numer skąd niby mam to wiedzieć?? czyżby szpece z serwisu o to prosili P.S. Znalazłem sprężynke na jednym ze szrotów, cena 5 zł po vinie wszystkiego szukają :polew: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Co to za ciche interesy panowie robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 a takie tam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ale cisza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 A czego się spodziewałeś? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Panowie uzupełnienie do zaproszenia Będziemy chcieli zrobić jakąś imprezke :gwizdanie: tydzień po weselichu w sobotę (15 październik), z racji tego iż wiadomo chciało by się zaprosić wszystkich znajomych na weselicho, a realia są niestety inne. Tak więc bedziemy świętować w gronie znajomych (czyt. waszym) tydzień po :cool1: Mamy nadzieje że nie będzie wykrętów :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jak w miejscu spotkania postawisz darmowy dystrybutor to każdy się pojawi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi