Łukasz 23 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 zaraz sie postrzelisz albo kogoś i bedzie po imprezie. Grzesiu dajcie mu pistolet na kapiszony Prezes Ciebie postrzelę bo jak jedziesz to kolegów nie widzisz widziałem że wyprzedzanie wszystkich Ci się podoba bardzo bo śmigałeś do każdego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 zaraz sie postrzelisz albo kogoś i bedzie po imprezie. Grzesiu dajcie mu pistolet na kapiszony Prezes Ciebie postrzelę bo jak jedziesz to kolegów nie widzisz widziałem że wyprzedzanie wszystkich Ci się podoba bardzo bo śmigałeś do każdego :> ja jesten anglik jeżdzę lewą stroną - zawsze jak jadę to patrzę czy gdzieś tam nie działasz [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 22:31_________________________________________________gdzie można w Ostrowcu przyciemnić szyby?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 W ostr chyba nie ma dobrego speca od tej roboty ,pytaj Michała lub Jacka gdzie przyciemniali bo maja zrobioną ściemę profesjonalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 W ostr chyba nie ma dobrego speca od tej roboty ,pytaj Michała lub Jacka gdzie przyciemniali bo maja zrobioną ściemę profesjonalnie bedzie pretekst żeby w końcu Jacka odwiedzić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 jak wygląda temat hali ??? Będzie granko ??? Zarezerwowałem wstępnie na czwartek 18.00-19.00 Możemy już dziś.Jest ktoś chętny.MIn. 10 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 jak wygląda temat hali ??? Będzie granko ??? Zarezerwowałem wstępnie na czwartek 18.00-19.00 Możemy już dziś.Jest ktoś chętny.MIn. 10 osób Ja dziś mogę jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 gramy w czwartek o 18-19 ;D staszic :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 byłem wczoraj na miedziance zobaczyć czy jest coś ciekawego i co znalazłem- była moja srebrna B6tka- już 3 raz właściciela będzie zmieniała w ciągu 1roku- nie fartowne auto ale i tak jak już wsiadłem ciężko było wysiąść gęba mi się cieszyła jak rzadko. drzwi poprawione tragicznie- już warstwa lakieru zdarta. ale moje dzieło wpakowania radia z B5 w ramkę z b6 pod normalne radio dalej było :polew: :polew: . tylko nie spojrzałem na przebieg- chciaż tam był w miarę realny coś ok 220k. Bolek a gdzie Ty sprzedałeś tego leona Twojego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Do Kazimierzy Wielkiej. Będzie ktoś dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 czyli dziś chyba się nic nie będzie działo. W takim razie mam nadzieję, że zbierzemy ekipe na czwartkową halę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ja sobie hale w tym tyg odpuszczę bo nie chce mieć zakwasów na imprezie sobotniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ja sobie hale w tym tyg odpuszczę bo nie chce mieć zakwasów na imprezie sobotniej eeeeee szefunciuuu... nie fisiujemy gramy gramy nic nie odpuszczamy...nad zakwasami popracuje się w sobotę...i szybciutko miną :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 a zaprawa musi jakaś być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Nie chce ktoś kupić kołpaków ori 16' do audi?Tanio Będzie 10ciu na piłkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Będzie 10ciu na piłkę? moze ja przyjdę- mam w piątek c**j..we szkolenie a po ostaniej piłce miałem wolne 3tygodnie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Będzie 10ciu na piłkę? moze ja przyjdę- mam w piątek ch***..we szkolenie a po ostaniej piłce miałem wolne 3tygodnie :polew: Nie ważna przyczyna..ważny skutek...proponuję powtórzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Będzie 10ciu na piłkę? moze ja przyjdę- mam w piątek ch***..we szkolenie a po ostaniej piłce miałem wolne 3tygodnie :polew: Nie ważna przyczyna..ważny skutek...proponuję powtórzyć przyszło mi to do głowy ale może jakieś lip.ne zwolnienie sobie załatwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Będzie 10ciu na piłkę? moze ja przyjdę- mam w piątek ch***..we szkolenie a po ostaniej piłce miałem wolne 3tygodnie :polew: Nie ważna przyczyna..ważny skutek...proponuję powtórzyć przyszło mi to do głowy ale może jakieś lip.ne zwolnienie sobie załatwię Przyjdź Prezes na halkę...jak potem pójdziesz po to zwolnienie, będziesz bardziej wiarygodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 No i niby tylko 6...ale zabawa lux prognozowałem że dziś będę roslinką....a tu prosze nic zero...żadnych zakwasów itp :gwizdanie: Panowie ostatni dzionek...hehe do zobaczenia po drugiej stronie mocy :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 No i niby tylko 6...ale zabawa lux prognozowałem że dziś będę roslinką....a tu prosze nic zero...żadnych zakwasów itp :gwizdanie: Panowie ostatni dzionek...hehe do zobaczenia po drugiej stronie mocy :evil: ku mojemu zaskoczeniu, również zakwasów brak..oby nie pojawiły się jutro Nowacek....Niech moc będzie z Tobą!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi