Łukasz 23 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 No panowie frekwencja dziś przeszła najśmielsze oczekiwania :polew: ale mecze były zacięte i wysiłek fizyczny też fajny dzięki bolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 A wiadomo czy Krzysiu wrócił od wschodnich sąsiadów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 wiem tyle że chyba w czwartek miał wyruszać a czy powrócił to nic mi nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 No panowie frekwencja dziś przeszła najśmielsze oczekiwania :polew: ale mecze były zacięte i wysiłek fizyczny też fajny dzięki bolek nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiiek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 A wiadomo czy Krzysiu wrócił od wschodnich sąsiadów ? wróciłem, wróciłem... Powiem Wam Panowie, że skończyła się tania Ukraina. Cena Pb 95 na LUKOILU w przeliczeniu na PLN wynosi 4,50 zł ale mimo to zatankowałem na full'a We Lwowie sporadycznie widziałem audi A4 B5 i B6, większość audic to modele B7, B8. Skąd oni mają kase na zakup, a następnie na ich serwisowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 jest kto dzisiaj? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja bede na pewno dawaj Marcinku pogawedzimy o mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja bede na pewno dawaj Marcinku pogawedzimy o mocy jak u mnie jej nie ma :polew: a nie będziesz czasem jechał na Spot koło mnie? :gwizdanie: Łukasz dzisiaj przywieze fanty będziemy porównywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Łukasz dzisiaj przywieze fanty będziemy porównywać Ty masz za długi język :polew: nie obiecuje że będę zobaczę jak plany się ułożą [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 14:12_________________________________________________No dziś Panowie to rekordy były nic tylko loża szyderców :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 :decayed: just the way I like it [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 05:57_________________________________________________Łukasz fajne żelastwo- muszę zacząć zbierać graty - tyle że u mnie to i tył trzeba będzie zmienić ale to nie wszystko na raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Kto dziś na piłce będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Prezes masz być na spocie w pon bo jest śnieg więc czas przetestować :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 no nie wiem- może mi coś wypadnie :gwizdanie: będę będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 zobaczymy jak sobie rade dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 zobaczymy jak sobie rade dajesz no właśnie w tym wszystkim kierowca najsłabszy jest :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 no właśnie w tym wszystkim kierowca najsłabszy jest :polew: :polew: To trzeba ćwiczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 pada :banan3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 pada :banan3: chyba u ciebie tylko :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 pada :banan3: chyba u ciebie tylko :polew: no tak jak się o 10 wstaje to można przegapić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 kiedyś trzeba odespać swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi