dudi75 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Jak cos to dajcie znac , ja co dziennie jestem w ostrowcu od 16 Jak tylko bedziesz mial prezes troche czasu to daj znac i przyjezdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 robimy jakieś większe ślizganie? czas miejsce do uzgodnienia chyba na asfalcie ślizganie bo śniegu nie ma na drogach a parkingi też nie zaśnieżone są :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Panowie, Właśnie ruszam z nowym projektem. Zapraszam do odwiedzania strony i ewentualnej reklamy wśród swoich wszelakich kontaktów www.autofotograf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 robimy jakieś większe ślizganie? czas miejsce do uzgodnienia chyba na asfalcie ślizganie bo śniegu nie ma na drogach a parkingi też nie zaśnieżone są :gwizdanie: zaczyna sypać powoli marudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 zaczyna sypać powoli marudo Chyba mrozić a nie sypać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Prawdziwe Quattro to lata bokami i kręci bączki w każdych warunkach!!!! A podróbki Q to potrzebują śniegu i lodu ? Zamroziło już was czy nie ? Bo jak juz nikogo nie bedzie to przyjade po wasze fury !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Prawdziwe quattro to lata bokami i kręci bączki w każdych warunkach!!!! A podróbki Q to potrzebują śniegu i lodu ? też tak mówiłem jak miałem ośkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Prawdziwe quattro to lata bokami i kręci bączki w każdych warunkach!!!! A podróbki Q to potrzebują śniegu i lodu ? Zamroziło już was czy nie ? Bo jak juz nikogo nie bedzie to przyjade po wasze fury !! Już Ci tylko handel autami w głowie i to naszymi ,nie ładnie tak łatwo nie damy się mimo -23stopni mrozu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_Ostrowiec Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Panowie pytanie z innej beczki . Kto ma namiary na tapicera samochodowego . Podobno na Świętokrzyskiej ( blisko Świrny mieszka ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 http://demotywatory.pl/3679686/Tak-wygladam-jak-zaczyna-sie-weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 http://demotywatory.pl/3676850/Priorytety :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 http://demotywatory.pl/3675850/Uczucia :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Panowie pytanie z innej beczki . Kto ma namiary na tapicera samochodowego . Podobno na Świętokrzyskiej ( blisko Świrny mieszka ) . Ja tapicerke obszywalem w Wadowicach , a w Ostrowcu niewiem gdzie jest . Maxx kiedy do nasz zawitasz [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 06:59_________________________________________________Cos coraz slabiej z frekfencja co zwami panowie , Lukasz wiedziealem ze po slubie ciezej Ci sie bedzie wybrac na spota , ale ze calkiem przestaniesz przyjezdzac to mnie zaskoczyles . Sybi widzialem Cie w Poniedzilek w Ostrowcu , co z wami dlaczego nie przyjezdzacie . Prezes wyslales do tych czlonkow PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Zawitam do Was gdzies pod koniec lutego tak mi sie wydaje będę dawał znaki dymne kiedy to będzie ale jeżeli już to spot możliwy jedynie w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 nie :no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Zawitam do Was gdzies pod koniec lutego tak mi sie wydaje będę dawał znaki dymne kiedy to będzie ale jeżeli już to spot możliwy jedynie w sobote ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 To jest mina prezesa jak rano jedzie do pracy :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Panowie pytanie z innej beczki . Kto ma namiary na tapicera samochodowego . Podobno na Świętokrzyskiej ( blisko Świrny mieszka ) . Ja tapicerke obszywalem w Wadowicach , a w Ostrowcu niewiem gdzie jest . Maxx kiedy do nasz zawitasz [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 06:59_________________________________________________Cos coraz slabiej z frekfencja co zwami panowie , Lukasz wiedziealem ze po slubie ciezej Ci sie bedzie wybrac na spota , ale ze calkiem przestaniesz przyjezdzac to mnie zaskoczyles . Sybi widzialem Cie w Poniedzilek w Ostrowcu , co z wami dlaczego nie przyjezdzacie . Prezes wyslales do tych czlonkow PW Dudi zawitam zawitam...ale jakoś ostatnio tak nie pasują mi te poniedziałki zapraszamy w czwartki na hale :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Będzie ktoś dziś ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 ja się nie wyrobiłem. Łukasz jak zdemontujesz klocki będę miał sprzawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi