dudi75 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja w koncu bardzo chetnie bym przyjechal ale to zalezy ile szef mi da roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 żyję :banan::banan: ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- wy to chociaż macie spota cylkicznego.... moje chłopaki :decayed: ---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- Bolek dzwoń jutro- nie odbierałem bo nie było sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Dziś może być ciężko - właśnie leci meczyk Anglii z Francją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 oglądamy oglądamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Był spot czy nie bo byłem o 19.40 i nikogo nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dzisial mam wolne wiec pomyslalem o haloweczce , gracie jeszcze czy pauzujecie na okres mistrzostw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 dawać dzisiaj do mnie pod maszynę- trzeba znaleść przyczynę PB nie tam halóka szmówka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ty to potrzebujesz obstawy jak coś dłubiesz przy aucie :D:D co z tą pompką do sprysków ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 nie zapytałem zapomnialem- ale będę u Nosba za pare dni to zapytam- jak coś to przywiozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Pany potrzebuje czujnik ciśnienia do klimy ma ktoś może??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 MA może ktoś nr tel do tzw. Grzanka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 dzięki już znalazłem ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- Będzie ktoś jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ja jestem w pracy DUB IT Kielce Festiwal ! | klasyczny.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 co tu taka cisza ??????nie spać!!!!!!!!!!! tomku gdzie tak dziś goniłeś ????/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 PANOWIE STAWIC SIE FURAMI W PONIEDZIALEK JAKIES FOTO,NA PIERWSZA STROME TRZEBA STRZELIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 co tu taka cisza ??????nie spać!!!!!!!!!!!tomku gdzie tak dziś goniłeś ????/ Do Grzanka jechałem zakodować kierę multi i rozkodować nowe radyjko ---------- Post dopisany at 07:36 ---------- Poprzedni post napisany at 07:35 ---------- PANOWIE STAWIC SIE FURAMI W PONIEDZIALEK JAKIES FOTO,NA PIERWSZA STROME TRZEBA STRZELIC No ja raczej będę tylko tak 19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuternik Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 również się zjawie, trzeba mieć pamiątkę po aucie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 również się zjawie, trzeba mieć pamiątkę po aucie:) to sprzedajesz?? Ja też postaram się zajechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuternik Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 tak, idzie do żyda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi