Łukasz 23 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Trzeba kupić ten środek co w deszcz bez wycieraczek się jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 lewizna Dudiego :polew: :polew: http://allegro.pl/kalosze-hunter-original-czarne-37-mat-od-reki-i1311279418.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 No proszę, tak to mówi że koparką śmiga a tu inny biznes kręci :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 kasa na mody skądś musi być i znalazł źródełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wiecie jaka kase sie robi na kaloszach Jak by ktos potrzebowal ON to dajcie znac bo ja siedze w branzy paliwowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Trzeba kupić ten środek co w deszcz bez wycieraczek się jeździ Środek mam , testuję go dzisiaj ( bo do tej pory tylko na karoserii go woziłem ) i jedna mała uwaga - nie nadaje sie do miasta, ale za to na obdownicy się już sprawdza. Żeby działał trzeba minium 60km/h jechać i musi padać a nie siąpić. Jak by ktos potrzebowal ON to dajcie znac bo ja siedze w branzy paliwowej - no już zapomniał o koledze co mu mówił że ma opakowania nawet na wiekszą ilośc i jest chętny brać każde ilości. Ja potrzebuję :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Chłopaki mógłby mi ktoś vag podpiąć we wtorek przed 14? może na spot podjadę ale to tak 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 jak tam dzisiejszy spot ??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ja się stawie jak wrócę od lekarza, jak coś to jestem pod tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 ja będe koło 19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Frekwencja wysoka dziś , ja nawet dwa razy byłem Prezesie nagana będzie miałeś być!!Tylko jedna opcja zostaje :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 poddam się karze :naughty: [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 22:02_________________________________________________Krzysiu widziany dzisiaj w Opatowie jak w str Kielc wyjeżdzał- Ciekawe czy Cię pamiętają w Opatowie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Panowie polecam! Przejaja!! http://baska.tivi.pl/2521,wpis,odcinek_151_siwy_i_kobieta_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiiek Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 poddam się karze :naughty: [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 22:02_________________________________________________Krzysiu widziany dzisiaj w Opatowie jak w str Kielc wyjeżdzał- Ciekawe czy Cię pamiętają w Opatowie :> faktycznie byłem tego dnia w tamtym rejonie w godzinach dopołudniowych. Już trzeci klubowicz mówi, że mnie widział na trasie, natomiast ja... Sztuką jest widzieć więcej, niż tylko drogę przed sobą Proszę następnym razem o klakson, abym się rozbudził :> Przygoda z niebieskimi miała miejsce w tamte wakacje, ale myślę, że Panowie z KPP Opatów mnie pamiętają i to b.dobrze Ostatnio poznałem dziennikarkę z wybiórczej Chciała opisać moją przygodę, nie zgodziłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 faktycznie byłem tego dnia w tamtym rejonie w godzinach dopołudniowych. Już trzeci klubowicz mówi, że mnie widział na trasie, natomiast ja... Sztuką jest widzieć więcej, niż tylko drogę przed sobą Proszę następnym razem o klakson, abym się rozbudził :> Przygoda z niebieskimi miała miejsce w tamte wakacje, ale myślę, że Panowie z KPP Opatów mnie pamiętają i to b.dobrze Ostatnio poznałem dziennikarkę z wybiórczej Chciała opisać moją przygodę, nie zgodziłem się Było ich obsmarować a co oni życia nie umilają kierowcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 PANOWIE teraz prawie codziennie jeżdzę Kielce-OSTROWIEC więc jak ktoś by chciał coś z ASO itp walcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Prezes Ty się określ kiedy na spocie się pojawisz bo kare za nieobecności trzeba wykonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 bedę w poniedziałek na 99%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Prezes to ty zmieniaj na jakiego busa dorobisz przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi