Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Spoty Ostrowieckie-Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WESOŁYCH ŚWIĄT W RODZINNE I ATMOSFERZE PANOWIE :good: :good: :good: :good: :good:

• Odpowiedzi 3.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzieki na wzajem :good: Wesolych dla calej naszej ekipy i ich rodzin :kox:

Opublikowano

Zdrówka i wszystkiego naj wszystkim,oraz zadowolenia ze swoich autek obecnych i przyszłych.

Opublikowano

Jak zdrówko po świętach ????

Opublikowano

Jest dzisiaj spotowisko ? Bo jestem przelotnie w ostrowieckim świecie.... No i gdzie spot ? Bo jak mysle o tym pedale w Da Grasso to aż mi ochota na spotowanie przechodzi !! Zawiesiłem sie jak porządny Windows

Opublikowano

Spoty niby na środę miały być przeniesione ale jak jesteś to myślę że da się coś zorganizować :> ,co do miejsca trzeba uzgodnić bo zmiany lokalu nie było jednak ,chociaż ostatni spot był u łukasz i w składzie dwu osobowym bo reszta się wymigała :gwizdanie:

Opublikowano

szwagier zawiódł i pić mnie chciał :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :strzal:

Jak zdrówko po świętach ????

Opublikowano

ja dziś przechodzę stan regeneracji :D dobrze, że już po świętach....w końcu można się zatrzymać :wallbash:

Opublikowano

ja dziś przechodzę stan regeneracji :D dobrze, że już po świętach....w końcu można się zatrzymać :wallbash:

Wygląda na to, że wszyscy się dziś regenerowali :polew: Parking pod DG świecił dziś pustkami :bicz:

Opublikowano

Będzie jakiś spot jeszcze w starym roku????

Opublikowano

Będzie jakiś spot jeszcze w starym roku????

najlepiej dzisiaj po 22 :gwizdanie:
Opublikowano

Widzę że znów druga zmiana prezesie ,chyba nikt już tu nie zagląda i spoty coś zamierają ostatnio

Opublikowano

2ga zmiana jest nawet ok gdyby mnie właśnie SPOTY nie omijałuy- ale 03.01.2011 będę :naughty: :naughty:

jak tam pamięć chodzi??

ja się dzisiaj przez te orzechy o mało nie udusiłem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pamięć bardzo dobrze śmiga aż miło :> orzechy to się powoli wcina a nie łapczywie :polew: :polew:

Opublikowano

jak pół godziny obierania a póżniej garściami do gęby-inaczej nie mają smaku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

jak pół godziny obierania a póżniej garściami do gęby-inaczej nie mają smaku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

no to już wiem czemu się chciałeś udusić :polew: :polew:

byłeś z autem u pana w radlinie ????

Opublikowano

no to już wiem czemu się chciałeś udusić :polew: :polew:

byłeś z autem u pana w radlinie ????

byłem ale nie błysneli- mówi że to pompa wody ale miałem wymienioną- no nic muszę do jakieś mechaniora podjechać żeby zobaczył-układ raczej odpowietrzony jest ale jakby ciśnienia w układzie nie było-znaczy on mi pokazał że do zbiorniczka płyn powoli wraca albo w ogóle nie wraca a powinien pryskać aż z układu i kibel jest :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 18:34_________________________________________________już tu chyba sami posiadacze A4 tu wchodzą :confused4: