krawcu11 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 moge ci wyslac pare zdjec bo on mieszka w lublinie oczywiscie wyglad i stan tej kierownicy jest adekwatny do ceny, jest troche do zrobienia, szczegolnie skora lekko wytarta. jak bede mial to wysle i sobie obejrzysz.
dudi75 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 No dobrze , to kombinuj te zdjecia jak najszybciej masz adres [email protected]
krawcu11 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 ok [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 17:29_________________________________________________czy sonda lambada ma wplyw na spalanie? bo jakies bledy mam i duzo pali
mm.max Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Najlepszego chłopaki w NOWYM ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bedę u was 10.01 mam nadzieje ze bedzie jakieś spocisko ? A co do waszy pytań to Krawcu - Sonda lambda ma zdecydowany wpływ na spalanie ale w obecnych warunkach to nie licz eko jazdę przy obecnej cenie paliwa i panującej pogodzie + do tego niesprawna sonda = spalanie +30% Dudi - kierownica powinna pasować ale weź pod uwagę kwestię airbagu (trzeba dokupić a jak jest to i tak podłaczenie moze byc wyłącznie na twoja odpowiedzialność )- chyba ze ci nie potrzebny hihihi
krawcu11 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 czekam na zdjecia jak beda to pokaze airbag jest
cajun Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Będzie ktoś dziś? Sezon czas zacząć :gwizdanie:
cajun Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Kilku się odgrażało, że przyjedzie - Prezes, dudi, żółty-leon... :>
mm.max Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Chłopaki tego airbagu nie podłaczycie on jest 2 stopniowy ma 2 wtyczki a w każdym z waszych samochodów jest airbag 1 stopniowy z jedną wtyczką. Mozna kombinować bo piszą o tym na forum ale to tak samo mądre jak jazda z 2 śrubami w kole albo sie uda albo ryja airbag obije
MARCIN607 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Chłopaki tego airbagu nie podłaczycie on jest 2 stopniowy ma 2 wtyczki a w każdym z waszych samochodów jest airbag 1 stopniowy z jedną wtyczką. Mozna kombinować bo piszą o tym na forum ale to tak samo mądre jak jazda z 2 śrubami w kole albo sie uda albo ryja airbag obije dobrze bo i tak kasy nie mam-kupie sobie jakiś mebel na to konto
krawcu11 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 dobrze bo i tak kasy nie mam-kupie sobie jakiś mebel na to konto DYWAN :>
MARCIN607 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 dobrze bo i tak kasy nie mam-kupie sobie jakiś mebel na to konto DYWAN :> i żyrandole (chociaż mi osobiście gołe żarówni nie przeszkadzają )[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 11:36_________________________________________________Panowie czym odtłuścić szyby od środka auta??
Łukasz 23 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 gdzieś czytałem że nafta dobrze odtłuszcza ale nie sprawdzałem tego osobiście
mm.max Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Prezes a co ty w tym aucie robisz obiady gotujesz ?
cajun Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kotlety smaży :polew: :polew: Ma butlę gazową, więc wstawił kuchenkę i hamburgery robi
Rekomendowane odpowiedzi