cajun Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 ja tam moją metodę polecam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak coś mogę podjechać i Ci polewać odpowiednie dawki Ty na spota przyjedź, a nie będziesz do alkoholizmu namawiał
MARCIN607 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja tam moją metodę polecam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak coś mogę podjechać i Ci polewać odpowiednie dawki Ty na spota przyjedź, a nie będziesz do alkoholizmu namawiał ja kompana szukam a nie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Łukasz 23 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja tam moją metodę polecam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak coś mogę podjechać i Ci polewać odpowiednie dawki Ty na spota przyjedź, a nie będziesz do alkoholizmu namawiał ja kompana szukam a nie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak wyzdrowieje to jakieś %% można spożyć :> coś dla panów http://facet.onet.pl/foto/dziewczyny-nhl,4116354,0,foto-male.html :naughty:
cajun Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 coś dla panów http://facet.onet.pl/foto/dziewczyny-nhl,4116354,0,foto-male.html :naughty: Kiedyś takie będą mi podjazd odśnieżać
nowacek007 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 jak tam spot ??? ja się stawiam... Prezes- śnieg jest, 4 łapy, a ty??? miałeś się pokazać na spocie :gwizdanie: p.s wystarczy u nas takie panie "wypuścić" na ulice do odśnieżania i nagle nikt nie ma pretensji że nie odśnieżone a i czyn społeczny wszedł by w modę. :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 bedę po 22 [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 10:15_________________________________________________ fura już czeka na odpalenie i na trasę[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 10:32_________________________________________________proponuję dzisiaj spot o 20 zacząć w ten sposób może zdąże- Jacek dzisiaj jakiś kurs byśmy zrobili-jeszcze tego Q nie opanowałem
Łukasz 23 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ja dziś odpadam bo nie chce nikogo zarazić [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 19:08_________________________________________________Zobaczcie jak dudi myje auto :polew:
sybi Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ja dziś odpadam bo nie chce nikogo zarazić [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 19:08_________________________________________________Zobaczcie jak dudi myje auto hehe no no ...dudi sobie umył...tylko łychę za nisko opuścił
mm.max Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ten temat obrabiaja teraz ostrowieccy policjanci obok malego tesco http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/s-3-czyli-przypomnijmy-sobie-przepisy,584508
Łukasz 23 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ten temat obrabiaja teraz ostrowieccy policjanci obok malego tesco http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/s-3-czyli-przypomnijmy-sobie-przepisy,584508 I to z głupim uśmiechem na twarzy wlepiają mandaty za nie wiedzę kierowców i sobie poprawiają wyniki w pracy ,jak dla mnie to powinien być postawiony znak zakaz zawracania a nie tam strzałka oznaczała zakaz paranoja jakaś !!!
cajun Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ten temat obrabiaja teraz ostrowieccy policjanci obok malego tesco http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/s-3-czyli-przypomnijmy-sobie-przepisy,584508 Dzięki, wreszcie wiem, jak to działa
nowacek007 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 uffff a ja tam zawsze tak zawracałem ;] :gwizdanie: z innej beczki..... do naszego kolegi Damiana.... http://allegro.pl/sexy-wiekszy-biust-szybkie-efekty-2-1-gratis-i1427576922.html a w skladzie jest coś takiego jak : Liść Damiana: niewielki krzew bogaty w fitochemikalia, np. alfa-sośniny, beta-karoten, beta-sośniny, beta-sisterol. Liść Damiana jest stosowany przede wszystkim jako lekarstwo na kobiece problemy hormonalne. Panie Damianie gdzie takowy "liść" tudzież "niewielki krzew" panie mogą znaleźć???
sybi Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 uffff a ja tam zawsze tak zawracałem ;] :gwizdanie: z innej beczki..... do naszego kolegi Damiana.... http://allegro.pl/sexy-wiekszy-biust-szybkie-efekty-2-1-gratis-i1427576922.html a w skladzie jest coś takiego jak : Liść Damiana: niewielki krzew bogaty w fitochemikalia, np. alfa-sośniny, beta-karoten, beta-sośniny, beta-sisterol. Liść Damiana jest stosowany przede wszystkim jako lekarstwo na kobiece problemy hormonalne. Panie Damianie gdzie takowy "liść" tudzież "niewielki krzew" panie mogą znaleźć??? :polew: :polew: heheheh dobree Powiem tak : kieruj zainteresowane Panie do mnie...wskażę drogę do liścia. choć najważniejszy jest tu ekstrakt z niego warto było za młodu dbać o roślinność..teraz same dochody No ale wziąłem do siebie słowa Krzysia "normalną pracą się człowiek nie dorobi domu(...) "
Łukasz 23 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Widzę że spot jak najbardziej udany był i ciekawe tematy poruszone były
nowacek007 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 No to panowie dziś mieliśmy mini spot w bałtowie jakże udany... jako ciekawostke można napisać.... Krzysiu był z nami (wiadomo co sie dzieje jak jest Krzychu) a działo się działo
cajun Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 No to panowie dziś mieliśmy mini spot w bałtowie jakże udany... jako ciekawostke można napisać.... Krzysiu był z nami (wiadomo co sie dzieje jak jest Krzychu) a działo się działo Dokładnie :> Trzeba zacząć urozmaicać spotowanie, a nie tylko ciągle pizza i cola [br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 22:50_________________________________________________A dziś powtóreczka w Bałtowie była [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 22:28_________________________________________________Panowie: wyklepie się?
Krzysiiek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 No to panowie dziś mieliśmy mini spot w bałtowie jakże udany... Proponuje aby na najbliższy spot wybrać się za miasto na skiing :> Super rekreacja! Wśród klubowiczów mamy instruktora Dzięki chłopaki za wskazówki na stoku
cajun Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 No to panowie dziś mieliśmy mini spot w bałtowie jakże udany... Proponuje aby na najbliższy spot wybrać się za miasto na skiing :> Super rekreacja! Wśród klubowiczów mamy instruktora Dzięki chłopaki za wskazówki na stoku Mnie się podoba ta koncepcja :> Tylko nie wiem, czy damy radę wyjechać samochodami na stok
silver_leon Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Pomysł dobry :kox:tylko kiełbasy nie proponuje zjadać bo suszy po niej niesamowicie i nawet 2 sztuki browarka nie dają sobie rady.
Rekomendowane odpowiedzi