Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc Mariusz nie wierze ze sie zdobyles na przeczytanie tak dokładnie tego wątku :):polew: :polew:

dzięki że się nią opiekujesz i niech ci dobrze służy :) jak będę w Lublinie to się jakoś odezwę może wpadniemy z kolega tez a4 maniakiem mieszka w Lublinie

tak to ta ze zdjęcia

pozdrowienia dla rodzinki

A gdzie tam czytałem. Szukałem rozwiązania problemu migających ksenonów :polew: i znalazłem na tym formum, że jakiś gostek ma ten sam problem. Jak już miałem pisać PW do niego zaciekawiło mnie to, że jest z Ostrowca i ma na imię Maciek :kox:

No i wyszło, że chyba piszemy o tym samym problemie - bo to ten sam samochód :polew:

Okazało się, że żarniki już padały - wymienione i jest OK. Pozdrawiam.

Krawcowi ksenon mrugal i wolal sprzedac auto niz wymienic zarniki , a przyznal sie ze bylo po dachowaniu caly tyl mial wspawywany od innej A4 :gwizdanie: napowno zapomnial ale to szczegol . Bez awaryjnej jazdy zycze :polew:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 178,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest co dzisiaj , bo w kalendarzu mamy imieniny Leona wlasciciele Leonow dzisiaj stawiaja :polew:

hehe to chyba zbyt wiele leonów dziś jednak nie będzie :P

Ja chętnie jednak podjadę ;)

Opublikowano

No mysle ze bedziesz bo mi sie cos opuszczasz ostatnio :naughty:

Opublikowano
Krawcowi ksenon mrugal i wolal sprzedac auto niz wymienic zarniki
hehe cos w tym jest

zbierałem się z tą wymianą przez całe 2 lata jak nią jeździłem ,ale że nie mrugał aż tak bardzo więc czekałem dopóki się nie spali i się nie spalił. zresztą w zimie prawie wcale nie mrugał a w lato jeździłem na światłach dziennych to mi nie przeszkadzało :>

Opublikowano

Ja też będę :)

Opublikowano

Będzie leon,będzie :>

Opublikowano

Będzie leon,będzie :>

Oj to dzisiaj bedzie bal :drunk: leonow

Opublikowano

gdzies sie przenisliscie bo nikogo nie było

Opublikowano

gdzies sie przenisliscie bo nikogo nie było

Trzeba było dzwonić! :) Byliśmy w "Nic nowego".

Opublikowano

witam panowie szukam b5 anant i zainteresowlaa mnie oferta od was http://otomoto.pl/audi-a4-igla-z-niemiec-C17933184.html mogłby ktos to sprawdzic obejrzec i napisac czy warto bo cen do roku ma sie nie jak , w przebieg nie wierza , wiec pominmy ale jak ma sie cala reszta

pozdrawiam, dzieki

Opublikowano

No Panowie dziś przyszło pismo od rzecznika ubezpieczonych i skarga została przyjęta ,już wysłali pismo do prezesa pzu żeby zajął się całą sprawą ,nareszcie bo już mnie trafiał szlak .

Opublikowano

No Panowie dziś przyszło pismo od rzecznika ubezpieczonych i skarga została przyjęta ,już wysłali pismo do prezesa pzu żeby zajął się całą sprawą ,nareszcie bo już mnie trafiał szlak .

Brawo, wreszcie ktoś się ruszył :good:

Opublikowano

Panowie mam pytanie..Orientujecie sie czy na Ostrowcu jest taki wulkanizator ktory oprocz wymiany opon ma usluge mycie felg???Robilem kiedys cos takiego tylko nie w O-C..I nie proponujcie mi myjki bo to nie to samo :)

Opublikowano

kolego kup sobie dimer i umyjesz sobie felgi w domowych warunkach

Opublikowano
  • Autor

kolego kup sobie dimer i umyjesz sobie felgi w domowych warunkach

:wtf: is dimer ??

Łukasz dzwoniłeś?

Opublikowano

Nie jeszcze nie dzwoniłem bo bylem w ostr w urzędzie pracy i nie miałem czasu , a dimer panie kolego tj środek do mycia np felgi jak masz brudne od pyłu z klocków to sobie ładnie wymyjesz że będą błyszczeć ,ja swoje przed założeniem umyje sobie żeby były czyste na sezon

Opublikowano

Ogłoszenie parafialne:

Chętni na strzelanie niech przyniosą w poniedziałek na spota 50 zł zaliczki. Będziemy powoli zamykać listę.

Opublikowano

Widziane dzis czarne B5 sedan z tylnymi czarnymi lampami diodowymi najlejka klubowa 3d w starachowicach ok godz 15 Na rej TST przyznac sie któz to taki :decayed:

Opublikowano

Widziane dzis czarne B5 sedan z tylnymi czarnymi lampami diodowymi najlejka klubowa 3d w starachowicach ok godz 15 Na rej TST przyznac sie któz to taki :decayed:

A to moj kumpel Puczak :wink4: ma bardzo podobna audi do mojej :kox:

Opublikowano

moze spota by kiedy zrobił w Starachowicach :mysli: jak bede jeszcze w tamtych okolicach :good: