kudalty66 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 witam wszystkich wiem ze podobnych tematów było wiele, jednakże kazdy przypadek jest inny, wiec opisze co dzieje sie z moim autkiem, Dzis jade sobie normalnie, zabieram sie do wyprzedzania i czyje ze autko nie jedzie jak powinno, zwolnilem potem jeszcze raz, na trojce przyspiesza ale powyzej 3,5 tys obr coraz slabiej, jak wrzucilem 4ke i gaz do dechy obrotomierz nie minal 3.5 tys, wyrzycilem na luz silnik chodzi normalnie, po chili jeszcze raz proba i to samo chwilke przyspiesza potem slabnie. jak dojechalem do domu na postoju pedal w podloge a tu zonk, silnik nie mija 3.2tys obr jak zgasilem i odpalilem od nowa to troche lepiej sie krecil ale nie tak jak powinien??? stad moje pytania??? niemam jeszcze VAGa, wiec logowanie odpada, moze to przeplywka lub zaworek n75, dodam ze przeplywke mam jeszzce oryginalna z 2000 roku, moze to czas na nia???? dzieki za info, pozdrawiam
grzes1150 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 To jak logowanie odpada to może wróżka pomoże ci rozwiązać problem??? A może pompa VP44 się kończy???
bish - kopt Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 również stawiam na przepływomierz
kudalty66 Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 To jak logowanie odpada to może wróżka pomoże ci rozwiązać problem??? A może pompa VP44 się kończy??? nie wierze we wróżki :gwizdanie: a tak na poważnie dziś jezdzi troche lepiej i ciagnie normalnie , tylko słabiej niz zwykle. jak tylko bede miał mozliwośc logów zrobic to je zrobie,. pozdro
bish - kopt Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 jak masz przepływke z 2000r to nie ma prawa już chodzić, daj se spokój z logami wrzucaj nową przepływke i bedziesz śmigał jak ta lala, ja jezdziłem jak głupi po mechaniorach, na diagnostyke wydałem kupe kasy, już mi chcieli turbo wymieniać, też mi nie szedł pow 3tys obr. - nowa przepływka i 10 min roboty po chmurką rozwiązały problem Jeżeli to nic nie da to dopiero diagnozuj auto
Piotrek98igo Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 jak masz przepływke z 2000r to nie ma prawa już chodzić, daj se spokój z logami wrzucaj nową przepływke i bedziesz śmigał jak ta lala, ja jezdziłem jak głupi po mechaniorach, na diagnostyke wydałem kupe kasy, już mi chcieli turbo wymieniać, też mi nie szedł pow 3tys obr. - nowa przepływka i 10 min roboty po chmurką rozwiązały problem Jeżeli to nic nie da to dopiero diagnozuj auto no pewnie lepiej wydac w ciemno 400zl niz podjechac na spot zeby chlopai obadali
antonio Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 bish - kopt każdy przypadek braku mocy może mieć inne przyczyny więc nie podpowiadaj mu odrazu zakupu nowej przepływki ewentualnie podmiankę z kimś w celu sprawdzenia czy to jej wina skoro nie ma VAGA jeżeli nie masz VAGA to tak jak napisał Piotrek98igo - podjedź na spot do chłopaków
Rekomendowane odpowiedzi