habor Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Witam. Kiedyś regenerowałem pompę hamulcową w swoim audi, więc postanowiłem zrobić kilka zdjęć żeby inni mieli łatwiej. http://rapidshare.com/files/274565194/regeneracja_pompy.pdf pozdrawiam. 1
Gość PrZeMiAn Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Wszystko miło, ale ten linka nie działa :gwizdanie:
krzysiek23 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 kolego graty za robote :good: proponowal bym umieszczenie tego w dziale warsztat przyda sie napewno
habor Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 link jest na koncie premium a więc na pewno działa i będzie działał.
awt Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 link jest na koncie premium a więc na pewno działa i będzie działał. Kolego, wiem ze trochę czasu uplynęło od twojego postu ale fajnie by było gdyby ten link zaczął ponownie działać
awt Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 poradnik na 5 tego szukałem, A może powiesz mi jak go ściągnąłeś bo jak ja klikam w ten link to się wyświetla rapid z napisem FILE NOT FOUND. Co robie nie tak?
łysy1406837913 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 jest szansa żeby otworzyć ten link
Rekomendowane odpowiedzi