hubert1980 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Witam Jeśli ktoś szuka mechanika w kotlinie kłodzkiej to właśnie polecam tego w Bardzie jest konkretny nie jakiś naciągacz ja robiłem usługę u niego i jestem bardzo zadowolony i cenowo i fachowo.Podaję jego namiary gorąco polecam:tel-691 896 196 www.auto-scan.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro97 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam, ja też POLECAM warsztat darka z naszego forum. Jestem bardzo zadowolony z tego że trafiłem do jego warsztatu i zachęcam wszystkich aby skorzystali z jego warsztatu. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Dla niego liczy się zadowolenie klienta przede wszystkim. Polecam wszystkim i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia100 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witam, czytając poprzednie posty kolegów hubert1980 i yaro97, umówiłem się na wizytę w Auto-Scan tel.691-896-196 u kolegi Darka na wymianę rozrządu. Przy okazji rozwiązane zostały inne problemy np. z elektroniką Warsztat czysty zadbany, robota paliła się mu w rękach, on chyba Audiki zna lepiej niż własną żonę . Poważnie mówiąc, potwierdzam powyższe wypowiedzi i polecam wszystkim. Fachowa, konkretna robota w dobrej cenie i bez zbędnych kombinacji i ściemy. Choć sam do Auto-Scan mam kilkadziesiąt km to i tak w razie potrzeby naprawy, będę właśnie tam dostarczał swoje autko. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastus209 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 witam wszystkich polecam Pana Darka 07.12.2012 wymiana rozrządu i jeszcze pare innych rzeczy naprawde fachowiec ale chociasz daleko ale warto było . tel.691-896-196 uczciwy facet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekz Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 ktoś jeszcze tam był? bo zastanawiam się czy nie odwiedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel200206 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 witam wszystkich tak jak koledzy pisali wcześniej PAN DAREK naprawdę wie co robi przy naszych pojazdach więc gorąco polecam ten warsztat,fachowość i wiedza na wysokim poziomie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi