marko225 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 chciałbym zapytać czy taki filtr by coś dał do audi tdi 130 koni,czy byłby dobry odgłos tego filtra czy wogóle nie opłaca sie tego kupować do tego typu silników audi 2004rok
stempel72 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Tzn. jaki filtr. JAKIŚ LINK, OPIS, MODEL ITD. I chyba nie ten dział.
domjenick Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 czy byłby dobry odgłos tego filtra dobry-tzn basowy pomruk mozna osiagnac na stozku,ale tylko w wolnossacych silnikach,w turbodoladowanych,ten efekt sie gubi i jest tlumiony przez intercooler i nie ma juz tego samego efektu,co w wolnossacym silniku,gdzie przepustnica jest blizej filtra w turbodoladowanym silniku uslyszysz prace zaworu DV i "sykniecie" po odjeciu gazu,ale nie wiem,jak to sie ma do TDIkow
wuju Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 czy taki filtr by coś dał do audi tdi 130 koni chodzi ci o przyrost mocy? jak tak to najlepiej i najprościej zmienić program bo wątpię zeby filtr dał jakieś odczuwalne zmiany
marko225 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 dokładnie chodzi mi o sam odgłos o moc nie bardzo,ale ile taka zmiana programu kosztuje i jaką moc ona daje?
Pandzior Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 dokładnie chodzi mi o sam odgłos o moc nie bardzo,ale ile taka zmiana programu kosztuje i jaką moc ona daje? Poczytaj trochę dział chiptuningu, tam jest wszystko.
wuju Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 tutaj masz http://www.a4-klub.pl/smf/wykresy_po_modyfikacjach_projekty_modyfikowanych_aut-b129.0/
Wąski Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Ja mam taki -wkładka filtra K-N -tylko silnik głośniej pracuje- słychać jak by coś z nim nie było OK
stempel72 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 To dziwne, że przy samej wkładce masz inny dzwięk silnika. Pierwsze słysze.
Voucher Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 A korzystając z tego filtra/wkładki K&N nie skracamy czasem żywotu przepływomierzowi?
domjenick Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 A korzystając z tego filtra/wkładki K&N nie skracamy czasem żywotu przepływomierzowi? taka sama prawda,jak stozek ma robic to samo-jezdze na tym ponad rok i w poprzedniej audi tez mialem z rok-nic sie nie dzieje z przeplywka mam na mysli stozek-dla scislosci
variocustoms Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Odpuść sobie sportowy filtr w TDI, ja miałem stożek w BRE po chipsie i nie dało praktycznie nic a dźwięk był ledwo słyszalny.
marko225 Opublikowano 19 Września 2009 Autor Opublikowano 19 Września 2009 dzieki wszystkim za odpowiedzi
Cristoforo Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 a tak na marginesie fajnie by było zamontowac blow off w tdi tylko czy to mozliwe i efekt traktora nie zagłuszy
Piotrek98igo Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 a tak na marginesie fajnie by było zamontowac blow off w tdi tylko czy to mozliwe i efekt traktora nie zagłuszy lepiej zrobic wydech
Rekomendowane odpowiedzi