Opublikowano 2 Maja 200719 l Oto moje cacko. Co o niej myslicie? Wiem ze felgi sa nie bardzo ale wkrotce zmiana na 17" lub nawet 18" :twisted: Porady upiekszjace mile widziane. Lepsze zdjecia juz wkrotce :biggrin: P.s. Przepraszam za scenerie Wymienilem lampki na xenon, wiekszy wydatek ale sie oplacil. Bez porownania. NIe tylko lepiej wyglada ale i droge w nocy oswietla o niebo lepiej niz zwykla soczewka. Jesli ktos ma wiecej kaski na taka inwestycje zachecam. Wkoncu zmienilem tez i felunek na ori od Rozmiar moze nie jest oszolamiajacy ale wlasnie taki najbardziej mi pasuje. Mysle ze wzór i te dekiellki z chromem sa naprawde ladne :> Rozmiar kóleczek 205/55/16
Opublikowano 2 Maja 200719 l oczywiscie ze piekna, bo Avancik moglbys jeszcze jakies fotki wnetrza zaprezentowac...
Opublikowano 2 Maja 200719 l Przyciemnij szybki :biggrin: obowiazkowo.. Te lusterka to jest chrom czy srebrne?
Opublikowano 2 Maja 200719 l no no, ladne to Twoje cacko! jesli chodzi o rady upiekszajace to jak dla mnie 17-18", obnizony zawias, ciemne szyby, zderzaki od S4 i moze jakis daszek nad tylna szybe a'la RS4. poza tym mozesz dorzucic gustowne LEDy zamiast tylnych lamp. pokaz nam jeszcze wnetrze, pewnie tez wyglada ciekawie.
Opublikowano 2 Maja 200719 l Autor Te lusterka to jest chrom czy srebrne? Lusterka i relingi w chromie. Oto i wnetrze ale mam tylko jedno zdjecie (zrobilem niestety przed wypucowaniem stad te przybrudzone dywaniki )
Opublikowano 2 Maja 200719 l zrobilem niestety przed wypucowaniem Wiesz na zdjeciu widac wyraznie ze nie Ty zrobiles
Opublikowano 2 Maja 200719 l Autor Wiesz na zdjeciu widac wyraznie ze nie Ty zrobiles Ok. Jesli chodzi o scislosc robila moja lepsza polowa P.s. myslalem ze bardziej interesuje forumowiczow auto :biggrin:
Opublikowano 2 Maja 200719 l P.s. myslalem ze bardziej interesuje forumowiczow auto Jak widac nie zawsze :biggrin: Ale autko sliczne no i
Opublikowano 2 Maja 200719 l a mi lusterka i relingi wyraznie wygladaja na aluminium, cos a'la S czy RS. nie bede sie sprzeczal, w kazdym razie takie detale bardzo poprawiaja image auta.
Opublikowano 2 Maja 200719 l Autor a mi lusterka i relingi wyraznie wygladaja na aluminium, cos a'la S czy RS. No jasne ze nie chrom bo ten jest blyszczacy. Moje sa raczej matowe i oczywiscie blizej im do aluminium, czy srebra niz do chromu :redface: Dzieki za celna uwage. Dzieki i pozdro.
Opublikowano 2 Maja 200719 l No powiem szczerze ze autko bardzo ladne, tylko czemu ktos wymienial kierownice ?? Zmien tylko felunek i przyciemnij szybki i bedzie bomba
Opublikowano 2 Maja 200719 l Autor malcolm25, z jakiego miasta jestes Trzebnica [ Dodano: 03-05-2007, 00:11 ] tylko czemu ktos wymienial kierownice ?? Kierownica juz od B6, nie ladna??? :twisted: