rakud29 Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 witam nie zgadza mi sie moje wyposazenie w srodku auta wiec bardzo bym prosil zeby mi ktos sprawdzil moje wyposazenie za pomoca numeru vin moj numer jest taki VIN WAUZZZ8E25A491901 bardzo bede wdzieczny
mm.max Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 A co ci się konkretnie nie zgadza bo lista wyposażenia jest zbyt długa zeby ją rozpisywać może ty pierwszy napisz co masz w samochodzie i zweryfikujemy to ze stanem wg VIN
akjam Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 za dużo czy za mało? Gdyby było za dużo to pewnie by się nie przjemował bo ja na bank bym to zostawił.
fayera Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 A gdzie kupywałeś auto,bo jak w PL to może jakiś handlarz zaopiekował się tym i owym.
rakud29 Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 auto jest z niemiec interesuje mnie czy byla w nim nawigacja jaki ma przebieg i az ta lista chyba nie jest taka dluga moze sam sobie sprawdze po numeze vin jest jakas stronka czy tylko w aso
Piechol Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 ...interesuje mnie czy byla w nim nawigacja... no to nie sprawdziłeś tego i mówisz, że się nie zgadza wyposażenie z Vinem?
mm.max Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Nawigacja była RNS-E, kosz 2 DIN razem z modułem Bluetooth Wyposażenie po krótce Bixenon zwykłe zawieszenie zwykłe fotele 4 ramienna kierownica plastik 2x el szyby el. reg. lusterka felgi stal 16" komp. pokładowy bez tempomatu itp itd Przebieg sprawdzisz osobiście w ASO Audi
fayera Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Przebieg sprawdzisz osobiście w ASO Audi Najpierw możesz podpiąć pod vag-a. To napisz co masz a co nie.
tklimczak Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 czy oprócz nawigacji brakuje czegoś więcej?
mm.max Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Najpierw możesz podpiąć pod vag-a. To napisz co masz a co nie. Przebieg VAGiem sprawdzisz w EDC15 w EDC16 (kolega takie ma) nie jest juz tak łatwo przebieg robi tylko VAG v.908 - a pewnie mało prawdopodobne zeby znalazł sie ktoś kto posiada najnowszą licencjonowaną wersję tego urządzenia
rakud29 Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 Nawigacja była RNS-E, kosz 2 DIN razem z modułem Bluetooth Wyposażenie po krótce Bixenon zwykłe zawieszenie zwykłe fotele 4 ramienna kierownica plastik 2x el szyby el. reg. lusterka felgi stal 16" komp. pokładowy bez tempomatu itp itd Przebieg sprawdzisz osobiście w ASO Audi witaj wszystko sie zgadza poza ta nawigacja czyli ta moja wersja jest podstawowa czy jakas bogatsza i jeszcze ile kosztuje sprawdzenie przebiegu w aso
pan kierownik Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 To zależy od ASO. W Skodzie/VW może być taniej niż w Audi. Możliwe jest też, że nie będziesz musiał płacić.. różnie bywa.
Cuber Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 moja wersja jest podstawowa czy jakas bogatsza zwykła wersja , na plus jedynie bixenon :gwizdanie:
mm.max Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 wszystko sie zgadza poza ta nawigacja Jakiś handlarz zaopiekował sie Twoja navi. Znając realnia to Navi mogła wpaść w ręce jakiegoś turka za odrą Teraz należałoby kupić RNS-kę i założyc O ile nadal masz kosz 2 DIN
rakud29 Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 wlasnie tez tak mysle ze trzeba by kupic kosz nba dwa diny chyba jest po pod radiem mam teraz zaslepke a panel od klimy mam na samym dole jeszcze jedno da rade zamontowac u mnie podlokietnik i czy musi byc taki orginalny czy sa jakies uniwersalne
mm.max Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Zrób mi foto twojej konsoli środkowej i wyślij na [email protected] albo wpadnij do Ostrowca (bo skoro jestes z Sandomierza to daleko nie masz) obadamy temat na żywo
akjam Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 wlasnie tez tak mysle ze trzeba by kupic kosz nba dwa diny chyba jest po pod radiem mam teraz zaslepke a panel od klimy mam na samym dole jeszcze jedno da rade zamontowac u mnie podlokietnik i czy musi byc taki orginalny czy sa jakies uniwersalne Z tego co mówisz to masz miejsce na RNSE. Zaślepka, panel klimatronika na dole... Ale zdjęcia rozwiały by wszelkie wątpliwości.
rakud29 Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 jeszcze mam takie dziwne pytanie w jakich stacjach najlepiej tankowac wiem ze nie lubia te silniki zlego paliwa
Rekomendowane odpowiedzi