Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BLB] Wyposażenie auta nie zgadza sie z VIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam nie zgadza mi sie moje wyposazenie w srodku auta wiec bardzo bym prosil zeby mi ktos sprawdzil moje wyposazenie za pomoca numeru vin

moj numer jest taki VIN WAUZZZ8E25A491901

bardzo bede wdzieczny

Opublikowano

za dużo czy za mało?

Opublikowano

A co ci się konkretnie nie zgadza bo lista wyposażenia jest zbyt długa zeby ją rozpisywać może ty pierwszy napisz co masz w samochodzie i zweryfikujemy to ze stanem wg VIN

Opublikowano

za dużo czy za mało?

Gdyby było za dużo to pewnie by się nie przjemował bo ja na bank bym to zostawił. :wink4::tongue4:
Opublikowano

A gdzie kupywałeś auto,bo jak w PL to może jakiś handlarz zaopiekował się tym i owym.

Opublikowano

auto jest z niemiec interesuje mnie czy byla w nim nawigacja jaki ma przebieg i az ta lista chyba nie jest taka dluga moze sam sobie sprawdze po numeze vin jest jakas stronka czy tylko w aso

Opublikowano

...interesuje mnie czy byla w nim nawigacja...

no to nie sprawdziłeś tego i mówisz, że się nie zgadza wyposażenie z Vinem? :blink:

Opublikowano

Nawigacja była RNS-E, kosz 2 DIN ;) razem z modułem Bluetooth

Wyposażenie po krótce

Bixenon

zwykłe zawieszenie

zwykłe fotele

4 ramienna kierownica plastik

2x el szyby

el. reg. lusterka

felgi stal 16"

komp. pokładowy

bez tempomatu

itp itd

Przebieg sprawdzisz osobiście w ASO Audi

Opublikowano

Najpierw możesz podpiąć pod vag-a.

To napisz co masz a co nie.

Opublikowano

Najpierw możesz podpiąć pod vag-a.

To napisz co masz a co nie.

Przebieg VAGiem sprawdzisz w EDC15 w EDC16 (kolega takie ma) nie jest juz tak łatwo przebieg robi tylko VAG v.908 - a pewnie mało prawdopodobne zeby znalazł sie ktoś kto posiada najnowszą licencjonowaną wersję tego urządzenia ;)

Opublikowano

Nawigacja była RNS-E, kosz 2 DIN ;) razem z modułem Bluetooth

Wyposażenie po krótce

Bixenon

zwykłe zawieszenie

zwykłe fotele

4 ramienna kierownica plastik

2x el szyby

el. reg. lusterka

felgi stal 16"

komp. pokładowy

bez tempomatu

itp itd

witaj wszystko sie zgadza poza ta nawigacja czyli ta moja wersja jest podstawowa czy jakas bogatsza i jeszcze ile kosztuje sprawdzenie przebiegu w aso

Opublikowano

To zależy od ASO. W Skodzie/VW może być taniej niż w Audi. Możliwe jest też, że nie będziesz musiał płacić.. różnie bywa.

Opublikowano

moja wersja jest podstawowa czy jakas bogatsza

zwykła wersja , na plus jedynie bixenon :gwizdanie:

Opublikowano
wszystko sie zgadza poza ta nawigacja

Jakiś handlarz zaopiekował sie Twoja navi.

Znając realnia to Navi mogła wpaść w ręce jakiegoś turka za odrą ;)

Teraz należałoby kupić RNS-kę i założyc ;) O ile nadal masz kosz 2 DIN

Opublikowano

wlasnie tez tak mysle ze trzeba by kupic kosz nba dwa diny chyba jest po pod radiem mam teraz zaslepke a panel od klimy mam na samym dole jeszcze jedno da rade zamontowac u mnie podlokietnik i czy musi byc taki orginalny czy sa jakies uniwersalne

Opublikowano

Zrób mi foto twojej konsoli środkowej i wyślij na [email protected] albo wpadnij do Ostrowca (bo skoro jestes z Sandomierza to daleko nie masz) obadamy temat na żywo

Opublikowano

wlasnie tez tak mysle ze trzeba by kupic kosz nba dwa diny chyba jest po pod radiem mam teraz zaslepke a panel od klimy mam na samym dole jeszcze jedno da rade zamontowac u mnie podlokietnik i czy musi byc taki orginalny czy sa jakies uniwersalne

Z tego co mówisz to masz miejsce na RNSE. Zaślepka, panel klimatronika na dole... :good: Ale zdjęcia rozwiały by wszelkie wątpliwości. :hi:

Opublikowano

a może to była kradzież.... :mysli::wink4:

Opublikowano

jeszcze mam takie dziwne pytanie w jakich stacjach najlepiej tankowac wiem ze nie lubia te silniki zlego paliwa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...