Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kradną - nie kradną

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie. Jak to jest z tymi Audicami ;) złodzieje sie interesują nimi czy omijają szerokim łukiem? Mieliście już jakąs ciekawą/nieciekawą przygode z tym związaną? Pozdr :decayed:

Opublikowano

W Częstochowie kradną Audice - dwóm naszym kolegom ukradli

Opublikowano

Kolega z Poznania jest, i wątek o kradzieżasz jest bardzo aktywny przez tych użytkowników (co tydzień ginęla jedna w Poznaniu) to wiemy o klubowych a ile poszło nieklubowych??

Opublikowano

Czytałem ostatnio jakiegoś starego Auto Świat-a (może 2-letni) i tam był artykuł o kradzieżach, zabezpieczeniach i lista najczęściej kradzionych modeli. Na pierwszych miejscach były VW Golfy i Passaty, a Audi 80 było na 3-4 miejscu. Z wszystkich Audi to najczęściej właśnie B3 i B4 ze względu na części. Ale nie koniecznie jak ktoś ma Audi, to musi czekać na złodzieja. Kradną wszystko co się da, np. mojej sąsiadce (i koleżance mojej mamy za razem) zadupcyli z pod bloku Fiata Cinquecento. Niby podstawowa wersja, uboga i jeszcze silnik 700 cm3, ale części byłyby. Ona za bardzo się nie przejeła, bo dostała odszkodowanie i kupiła Matiza prosto z salonu. A z resztą jej mąż i tak jeździ Toyotą Yaris, więc mają 2 auta i nie martwią się :)