KAMYK85 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Witam, czy ktoś wie jak zabrać sie za wymiane poduszki z prawej strony silnika chodzi o ta olejową,strasznie szarpie przy uruchamianiu i gaszeniu,mam juz tą część tylko własnie niewiem jak ją wymienić macie moze jakieś instrukcje?proszę o pomoc.dzieki pozdrawiam
mcm Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 musisz unieść silnik, odkręcić starą i włożyć nową ot cała filozofia
KAMYK85 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 aha czyli żadnych większych kombinacji niema,to super dzieki za info pozdrawiam i w poniedziałek biorę się za robotę
marewel Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 musisz unieść silnik, odkręcić starą i włożyć nową ot cała filozofia Nie musi nic unosić silnik nie opadnie bo trzyma go łapa na przedniej belce.
mcm Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 musisz unieść silnik, odkręcić starą i włożyć nową ot cała filozofia Nie musi nic unosić silnik nie opadnie bo trzyma go łapa na przedniej belce. ta i jak wyjmie poduszkę to mu silnik nie opadnie, weź pomyśl, jestem po takiej operacji i coś o tym wiem
marewel Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 jestem po takiej operacji i coś o tym wiem Ja ostatnio wymieniłem 3 bez unoszenia silnika wez pomysl jak to zrobilem.
fend18 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 u siebie tez unosilem silnik, zeby wyjac stara i wlozyc nowa poduszke.
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 trzeba lekko unies silnik najlepiej jakims lewarkiem plasim wsunac pod silnik i lekko podnies zeby wyciagnac poduche z tych lap aha najwazniejsze jak bedziesz robil to poluzuj przeciwną poduszke bo inaczej nastepna zbedna robota
KAMYK85 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Opublikowano 11 Września 2009 PANOWIE WIĘC JAK DOKŁADNIE WYMIENIC TĄ PODUSZKE ABY NIE BYŁO ZADNYCH KOMPLIKACJI,W PONIEDZIAŁEK ZABIERAM SIE DO ROBOTY A NIECHE NAROBIC JAKIES BRUDU
mcm Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 dwóch pisze tak, a jeden tak więc ... opisane masz jak
marewel Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Odkrec ta alu podpore na 3 śruby,wyjmiesz spokojnie poduszkę bez kombinacji.
Rekomendowane odpowiedzi