Opublikowano 1 Listopada 201312 l Dobre. ;-) Ja tak żonie skrzydełka kupuje. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Nie wiem jakim cudem ale dzisiaj na cmentarzu moj telefon przyjął wiadomosc przez bluetooth, wieczorem moja lola przegladala zdjecia i natrafila na to zdjecie. Byla na nim jakas laska i na dodatek w ciąży Qurwa, ale zrobila mi dzisiaj jazdę bez trzymanki :polew::polew:
Opublikowano 1 Listopada 201312 l Wiocha zabita dechami na PiSowskim podkarpaciu Rozmawiaja dwie sasiadki na wsi: - a co to kumo dostała wasza wnuczka od tego Włocha co go poderwala ? - powiada ze syfilis.. - a co to jest ? - nie wiem, ale chyba wieksze od mercedesa - jak to ? - powiedziała mi ze na tym to sie cała wieś przejedzie....
Opublikowano 2 Listopada 201312 l To jeden z naszych :-)Nadane z nory szczura a może to nie jeden z naszych, a tylko jedna z naszych i kazała młodemu wypucować fele
Opublikowano 2 Listopada 201312 l [h=5]Słowa NIEMOŻLIWE do wypowiedzenia po pijaku: Dzięki, ale nie mam ochoty na seks. Nie, dziękuję, już nie piję. Sorry, ale nie jesteś w moim typie. Dobry wieczór panie władzo, uroczy wieczór, prawda? Ale ja nawet nie znam zwrotek do „Hej Sokoły”. Masz rację, nie wdrapię się na tę latarnię.[/h]
Opublikowano 2 Listopada 201312 l Z latarnią przesadziles do tej pory mam bliznę. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
Opublikowano 2 Listopada 201312 l Nie wiem jakim cudem ale dzisiaj na cmentarzu moj telefon przyjął wiadomosc przez bluetooth, wieczorem moja lola przegladala zdjecia i natrafila na to zdjecie.Byla na nim jakas laska i na dodatek w ciąży Qurwa, ale zrobila mi dzisiaj jazdę bez trzymanki :polew::polew: Poka
Opublikowano 2 Listopada 201312 l Juz skasowalem, taki czort z brzuchem ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- przyznac sie bez bicia który to ? Pościg za audi w woj. lubelskim - WP.TV
Opublikowano 3 Listopada 201312 l Fotosy - 9/11678 - Fotosy - Poboczem.pl Fotosy - 38/11678 - Fotosy - Poboczem.pl V12 - Fotosy - 39/11678 - Fotosy - Poboczem.pl Duński tuning,,,, - Fotosy - 66/11678 - Fotosy - Poboczem.pl Fotosy - 60/11678 - Fotosy - Poboczem.pl :grin:
Opublikowano 3 Listopada 201312 l Niektóre rozwiązania powalają Bild 1 / 38 - Bildergalerien - Die skurrilsten Eigenreparaturen | heise Autos
Opublikowano 3 Listopada 201312 l Niektóre rozwiązania powalają Bild 1 / 38 - Bildergalerien - Die skurrilsten Eigenreparaturen | heise Autos Nie wiem nawet które skomentować, ale najśmieszniejsze jest to, że takim ludziom zazwyczaj nic się nie dzieje... Trzeba jakiegoś komentarza? Tapnięte z SGS III
Opublikowano 4 Listopada 201312 l - Jak masz na imię? - Roman - A ja Zosia. Chcesz uprawiać wirtualny seks? - Tak! - Powoli się rozbieram i zaczynam tańczyć... - Mmmm! - Biorę w ręce swoje piersi... jak tam twój mały przyjaciel? - Andrzej? A w porządku. Samochód kupił. A czemu pytasz?
Opublikowano 5 Listopada 201312 l Kabaret Czesuaf - "Słoik, który zmienił wszystko" (Ryjek 2013) - YouTube tajemnica pancernej brzozy
Opublikowano 5 Listopada 201312 l Epic FAIL - wiocha.pl absurd 1019810 Ksiądz daje 4000 za telefon - wiocha.pl absurd 1019508 Brat wokalisty Perfectu biskupem Jedyny dzień w roku Spory Takie gratisy to ja rozumiem
Opublikowano 5 Listopada 201312 l Stoi prostytutka na ulicy. -Podjeżdża Jasiu i mówi co robisz za 100zł? -Wszystko -To się kurwo pakuj, jedziemy murować.