Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa Śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Odpowiedzi 18,4 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

strona istnieje, to jest legalne? za free? szkoda ze passat ma juz swiezy przeglad :evil:

Opublikowano

kolejny hardcore. polewka na stronie i na zdjęciach w naszej klasie. zastanawiam się co to za człowiek i czy wszystko ok z IQ

Prawnik Andrzej Kiliszewski

prezes Kancelarii Prawnej Kanoniczno-Cywilistycznej im.Jana XXIII

Polecam: http://www.zsf.strefa.pl/

O mecenasie: http://nasza-klasa.pl/profile/12902377

Płakaliśmy ze śmiechu. Na n-k najlepszy jest ostatni album w galerii.

[br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 14:58_________________________________________________najlepsza jest sekretarka Nina (lat 50)..

Opublikowano

A może zrób jakiś zrzut ekranu, nie każdy jest fanem NK :gwizdanie:

Opublikowano
A może zrób jakiś zrzut ekranu, nie każdy jest fanem NK

generalnie strona tego prawnika, pisanko malarza i wielbiciela witraży powinna wystarczyć. nie wiem kto chciałby poradę prawną od takiego gościa.

rozkład znajomych na naszej klasie 50% gejowscy chip&dales i 50% księża

w uzupełnieniu CV:

28l. mężczyzna

Andrzej Kiliszewski

Pracodawca może obejrzeć tu zdjęcie

CEL

Jestem początkujacym prawnikiem. Poszukuję pilie pracy w zawodzie na stanowisku asystenta prawnika, pracy biurowej, pracy w administracji lub w jednej z firm warszawskich.

Obecnie przejściowo pracuję w butiku z odżywkami dla sportowców w centrum Warszawy, do czasu, póki nie znajdę pracy w zawodzie (kancelarii lub firmie prawniczej lub w jakimkolwiek biurze), a także pracuję jako wiceprezes i manager w Agencji Artystycznej "DAVIDA LOUDNESS" w Warszawie.

Ukończyłem Wydział Prawa i Administracji na Uniwersytecie Warszawskim z oceną dobrą (4) na dyplomie. 31 maja 2005 r. zostałem przyjęty na studia doktoranckie w drodze pozakonkursowej i jestem teraz doktorantem prawa w Instytucie Prawa Międzynarodowego tego samego wydziału. Na studiach zapoznałem się z zagadnieniami m.in. z zakresu prawa cywilnego, handlowego, finansowego, podatkowego, gospodarczego, administracyjnego, karnego, konstytucyjnego, międzynarodowego i in., co stanowi podstawę do realizacji zadań, które mogą pojawiać się w pracy dla Waszej Firmy. Z uwagi na dobrą znajomość zagadnień prawnych z łatwością potrafię przedstawić interpretacje przepisów prawnych, sposobów stosowania prawa, posiadam kompetencje, aby efektywnie realizować zadania z tego obszaru.

W przyszłym roku zamierzam zdawac na aplikację sędziowską w Warszawie.

Pracę magisterską broniłem w Katedrze Nauk o Państwie i Prawie Instytutu Prawa Konstytucyjnego u wybitnych prawników, m.in. u prezesa Naczelnego Sądu Administracyjnego w Warszawie prof.dr hab. Trzcińskiego, prof.dr hab.H.Izdebskiego i

dr R.Piotrowskiego, a pracę doktorancką piszę w Instytucie Prawa Międzynarodowego u prof.dr hab.S.Sawickiego (doradcy Ministra ds.Zagranicznych).

Legitymuję się biegłą znajomością języków rosyjskiego, ukraińskiego, polskiego i słabiej francuskiego i angielskiego w piśmie i mowie, poświadczoną ocenami ze Szkoły Średniej nr 5 oraz Uniwersytetu Warszawskiego. Bardzo dobrze znam język polski. Dodatkowym atutem z mojej strony jest to, że odbyłem, jako stypendysta Ministerstwa Edukacji Narodowej RP, Studium Języka Polskiego w Wyższej Szkole Pedagogicznej w Rzeszowie (obecnie to Uniwersytet Rzeszowski) i że jestem uznanym artystą-plastykiem w dziedzinie twórczości ludowej: http://www.pisanki.strefa.pl/ i posiadam z tego tytułu dyplom laureata I Nagrody od Prezydentowej Ukrainy Ludmiły Kuczmy z 1997 r. za kolekcje (konkursowych) swoich prac artystycznych.; posiadam dobre wykształcenie artystyczne Szkoły Sztuki Ludowej. Przez okres studiów prawniczych zajmowałem się kierowaniem Galerii Collegium Iuridicum II w Warszawie: organizacja imprez artystycznych – wystawy, koncerty, konferencje i in. Posiadam umiejętności obsługi komputera Microsoft Office 2000 oraz tworzenia stron WWW w html-u. Moja strona prawnicza: http://www.davidloudness.com/mecenas.html lub http://mecenas.a.kiliszewski.fm.interia.pl/

Cec**je mnie silna wewnętrzna motywacja w dążeniu do osiągania celów. Jestem osobą ambitną, nastawioną na rozwój. W rozwiązywaniu problemów wykazuję dużą dociekliwość i wytrwałość. Posiadam osobowościowe predyspozycje do realizowania zadań trudnych. Dobrze planuję i organizuję pracę, jestem systematyczny.

Jeżeli uznają Państwo moją ofertę za interesującą, chętnie odpowiem na wszelkie nurtujące pytania. Zależy mi bardzo na pracy w Państwa Firmie.

Kontakt telefoniczny: 0-696-524-987 lub e-mail: [email protected]

[br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 15:30_________________________________________________ja się tylko zastanawiam czy to jest normalny gość co chce na poważnie firmę prowadzić

Opublikowano
generalnie strona tego prawnika, pisanko malarza i wielbiciela witraży powinna wystarczyć. nie wiem kto chciałby poradę prawną od takiego gościa.
Masz rację, wygląda to wszystko jakby ktoś mu dowcip zrobił :wallbash:
Opublikowano

:> witam wszystkich weołych ludzi[br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 15:09_________________________________________________ :polew: taki mały żarcik

Małgosia ma pierwsza miesiączkę, nie wie biedna co się stało i pokazuje Jasiowi swój

problem. Jasiu ogląda z wielkim zainteresowaniem, i rzecze:

- Nie wiem, Małgośka, na mój gust, to Ci jaja urwało.

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

ale raczej kicha bo trzeba być zalogowany ;(

Opublikowano

No tak, zapomniałem.

Tu nie powinno być problemów:

http://www.collegehumor.com/video:1910202

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Chłop miał 200 kur i ani jednego koguta. Poszedł do sąsiada, kupić tak ze trzy na początek.

A sąsiad na to:

- Ale po co trzy? Słuchaj stary - ja ci sprzedam Kazia. Kazio to jest taki kogut, że ci te wszystkie 200 kur spoko obsłuży.

OK, po trzeciej wódce dobili targu, chłop wrócił z Kaziem do gospodarstwa, wypuścił go z klatki i mówi:

- Słuchaj Kaziu - to jest teraz twoje gospodarstwo, 200 kur na ciebie czeka, wyluzuj się, jesteś tu jedynym kogutem, nie ma co się spieszyć, tylko mi się nie zmarnuj - kupę kasy za Ciebie dałem.

Ledwo skończył mówić, SRU! Kaziu wpadł do kurnika. Przeleciał wszystkie kury kilka razy, tylko pierze leciało. SRU! Poleciał do budynku obok gdzie były kaczki - to samo. Chłop krzyczy, próbuje go hamować. Ale gdzie tam! SRU! Poszedł Kazio za stadem gęsi i zniknął w oddali. Rano chłop wstaje, patrzy - leży Kaziu na podwórku, kompletna padlina. Nad nim krążą sępy. Podbiega i krzyczy:

- A widzisz Kaziu, mówiłem Ci, daj spokój, tyle kasy w błoto...

A kaziu otwiera jedno oko i syczy przez zaciśnięty dziób:

- Cśśś, spie*dalaj, bo mi sępy spłoszysz!!

Leci sobie duży pasażerski samolot. Spokojnie, bez ciśnień, pogoda ładna. Nagle podlatuje do niego wojskowy F16, którego pilotowi straszliwie się nudzi i zaczyna wqrwiać pilota dużej maszyny. Przelatuje nad nim, pod nim, jakieś beczki, korkociągi w niebezpiecznej odległości itp. Przy czym cały czas szydzi z pilota samolotu pasażerskiego:

- Czym ty latasz? Stodołą? Patrz na to gościu. Zrobisz tak? Nie zrobisz! Mam lepszy samolot i nie ma czegoś takiego co potrafisz ty i twoja maszyna, czego ja bym nie zrobił milion razy lepiej!

Koleś w pasażerce coraz bardziej wnerwiony po którejś tam sugestii by się żołnierzyk odstosunkował w końcu proponuje:

- Oki deltatangocharliecośtam. Teraz wykonam taki myk ale jak go nie powtórzysz - na dole stawiasz kolację, panienki i na kadłubie swojego "odkurzacza" piszesz: JESTEM ZŁOMEM. Umowa?

- Dawaj misiu. Nie ma takiej opcji żebyś wygrał więc to Ty napiszesz to na swoim kadłubie i wódeczka, panienki itp. na Twój koszt!

- Uwaga zaczynam, to się nieco odsuń!

Pilot F16 czeka. Mija pół minuty, pułap ten sam, prędkość ta sama, nic się nie zmienia. Mija minuta, dalej nic. W końcu pilot pasażerskiego odzywa się w słuchawce:

- Dobra skończyłem.

- A co to kufa miało niby być?!?

- Byłem się odlać.