H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Przychodzi Putin do wróżki i mówi: - Opowiedz mi o mojej przyszłości. - Widzę, że jedziesz odkrytym, długim samochodem, a wokół samochodu - setki tysięcy Ukraińców i Rosjan. Wladimir się uśmiecha. Wróżka kontynuuje: - Widzę, że ludzie są bardzo zadowoleni, stoją z flagami, krzyczą radośnie i mają szczęśliwe twarze. - Kochają mnie... A czy ściskam im ręce? - Nie. - A dlaczego? - Trumna jest zamknięta.
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Dev Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Przychodzi Putin do cukierni i mówi: - poproszę ciastko z Krymem... Co teraz myśli Putin ??? - limity i ograniczenia nie interesują mnie. ..
Kolkov Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 - Towarzyszu Putin, jesteście gotowi do odebrania nagrody Nobla? - Tak, tylko jeszcze nie wiem komu.
Nowak_zg Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 AUDI A8 D3 4.2 V8 * QUATTRO * LONG * VOLL * F-VAT (4075001712) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. hahahah ale virtual tuning z felgami po 1. widac po rozmiarze tarcz hamulcowych po 2. ta felga nie wystepowala w rozmiarze 20" cali jak widac na zdjeciu po 3. na jednym ze zdjec widac napis na oponie 225/55R17 ;D haha mistrzostwo swiata ;D ps. tu ta sama sytuacja AUDI A6 C6 * 2.7 TDI V6 * QUATTRO * S-LINE * VOLL (4074850312) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. AUDI A6 C6 * 2.7 TDI V6 * S-LINE * AVANT * VOLL * (4075695802) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Nowak_zg Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 nowa s-klasa coupe 63 amg i renault laguna coupe
POWER-KRIS Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Wcale mnie nie dziwi mają umowę na wymianę technologiczna to się wymieniają. Tylko ze Renault miał im robić A i B klasę a nie AMG. ;-)
zbigok Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Incydent na lotnisku w Moskwie Poniedziałek Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako zakładnicy. Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku. Wtorek. Czekamy na reakcję władz. Napiliśmy się z pilotami. Pasażerowie wyciągnęli zapasy. Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami. Środa Przyjechał mediator. Przywiózł wódkę. Napiliśmy się z mediatorem, pilotami i pasażerami. Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów. Wypuściliśmy, a co tam. Czwartek Pasażerowie wrócili z zapasami wódki. Balanga do rana. Wypuściliśmy drugą połowę pasażerów i pilotów. Piątek Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. Przyprowadzili masę znajomych. Impreza do rana. Sobota Do samolotu wpadł SPECNAZ. Z wódką. Balanga do poniedziałku. Poniedziałek Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie z gorzałą. Jest milicja, są desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze. Wtorek Nie mamy sił. Chcemy się poddać i uwolnić samolot. SPECNAZ się nie zgadza. Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. Z wódką. Środa Pertraktujemy. Pasażerowie zgadzają się nas wypuścić, jeśli załatwimy wódkę. Akademik, noc,iimpreza na całego. Na środku korytarza leży nachlany, zarzygany student. Obok stoi dwóch jego kolegów z pokoju, paląc papierosy. Przyglądają mu się dokładnie, przykucając nad "ciałem" : - Widzisz jaki kutafon - bełkocze jeden - przysięgał, że to nie on wp***dolił cały makaron!!!
PABLO Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=668528813193888
TurboMarekPL Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Idzie Czerwony Kapturek przez las. Zza krzaków wyskakuje wilk i krzyczy: - Ściągaj! - Ale wilku, ja jestem bardzo małą dziewczynką. - Ściągaj! - Ale wilku, ja mam dopiero 11 lat. - Ściągaj mówię! Kapturek ze łzami w oczach podciągnął sukienkę i zaczął ściągać majteczki. - Co, srała będziesz? Zegarek ściągaj!
mauiii Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Woła Władimir Putin dowódcę swoich Specsłużb: - Debilu! Prosiłem Cię, żebyś ładnie przywitał Litwinienkę w Londynie? - Taaakkk.... - wyjąkał przestraszony generał. - I o co jeszcze Cię prosiłem? - Hmmmm.... - Miałeś dać mu kilka dobrych rad? - Rad... Polon... co za różnica? Ja tam towarzyszu Putin Maria Skłodowska Curie nie jestem... ---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ---------- Dzwoni Obama do Putina i mówi : - Słuchaj, musimy zmienić strefy czasowe na takie same! Wczoraj dzwoniłem do Chin z życzeniami, a okazało się że urodziny były wczoraj... Putin na to: - To co ja mam powiedzieć jak dzwoniłem do Polski z kondolencjami, a okazało się że samolot jeszcze nie wystartował... ---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- Do Władimira Putina dzwoni prezes Coca-Cola Co. - Panie premierze, mam propozycję. Co sądzi pan o zmianie flagi Rosji z niebiesko-biało-czerwonej na czerwoną? Jak za dobrych czasów w ZSRR. My za taką reklamę oferujemy, powiedzmy, 5 miliardów dolarów rocznie. Putin odpowiada: - Pozwoli pan, że przemyślę propozycję. Odkłada słuchawkę, wykręca numer swojego asystenta i mówi: - Wania, kiedy dokładnie kończy się nam umowa z Aquafresh?
nex Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Woła Władimir Putin dowódcę swoich Specsłużb:- Debilu! Prosiłem Cię, żebyś ładnie przywitał Litwinienkę w Londynie? - Taaakkk.... - wyjąkał przestraszony generał. - I o co jeszcze Cię prosiłem? - Hmmmm.... - Miałeś dać mu kilka dobrych rad? - Rad... Polon... co za różnica? Ja tam towarzyszu Putin Maria Skłodowska Curie nie jestem... ---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ---------- Dzwoni Obama do Putina i mówi : - Słuchaj, musimy zmienić strefy czasowe na takie same! Wczoraj dzwoniłem do Chin z życzeniami, a okazało się że urodziny były wczoraj... Putin na to: - To co ja mam powiedzieć jak dzwoniłem do Polski z kondolencjami, a okazało się że samolot jeszcze nie wystartował... ---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- Do Władimira Putina dzwoni prezes Coca-Cola Co. - Panie premierze, mam propozycję. Co sądzi pan o zmianie flagi Rosji z niebiesko-biało-czerwonej na czerwoną? Jak za dobrych czasów w ZSRR. My za taką reklamę oferujemy, powiedzmy, 5 miliardów dolarów rocznie. Putin odpowiada: - Pozwoli pan, że przemyślę propozycję. Odkłada słuchawkę, wykręca numer swojego asystenta i mówi: - Wania, kiedy dokładnie kończy się nam umowa z Aquafresh?
Rekomendowane odpowiedzi