siemian Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 sory chopy ale jednak dziś nie dałem rady spoko jesteśmy przyzyczajeni do Mk4 który nigdy nie daje rady...
Wihajster Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 który nigdy nie daje rady... ma tak krótki łancuch,że co najwyżej do kibelka sięga
H4mm3R Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 H4mm3r to dziś byłeś w Żorach ok 14:30 :gwizdanie: ? Tak to byłem ja właśnie pytałem na Rybnickich kto tym wynalazkiem jechał
Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 H4mm3r to dziś byłeś w Żorach ok 14:30 :gwizdanie: ? Tak to byłem ja właśnie pytałem na Rybnickich kto tym wynalazkiem jechał
GRYFI Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 który nigdy nie daje rady... ma tak krótki łancuch,że co najwyżej do kibelka sięga no a mówił że na bank będzie
godzic Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Kamil najlepszego !!!! spocik udany
MINIO Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 MINIO poszło na PW info odnośnie komputera Dzięki będe działał
antonio Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Obejrzałem tą walniętą A4, tak z grubsza, bo stoi akurat przy płocie. Nie wiem czy bym się bawił w naprawę tego, to chyba jedynie na części. Widziałem tylko od strony pasażera i widać, że dzwonek był chyba dość solidny, bo aż pierwszy słupek się przesunął - drzwi pasażera podchodzą do góry i nie schodzą się z dachem, nawet lekko odstają. Prawy tylny błotnik też pokiereszowany, ale koło raczej nie dostało - zwykły strzał w tyłeczek. To akurat jest do wyklepania. Z zewnątrz widać jeszcze brak rolety bagażnika. Nie ma też prawego progu. Szpara między przednim błotnikiem a drzwiami też nie wygląda zbyt ciekawie. Nie ma też podszybia plastikowego i tej kratki co zatrzymuje liście - widać przez szparę, że aku jest wyjęty. Nie ma też prawej wycieraczki. Było już trochę ciemno, więc to tyle na razie. Może piter jutro trafi jak będzie otwarte. podziękował tak myślałem, że coś nie teges bo już 2 albo 3 raz wystawiona pozdrawiam
wojtekce Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 pany doradźcie co jest lepiej poskładać kompa czy kupić np. w media
Wihajster Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 pany doradźcie co jest lepiej poskładać kompa czy kupić np. w media poskładać
MARiOLiNi Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 przy 210 km 3000 obrotów na 7 biegu
H4mm3R Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 POPO to kiedy kupujesz auto dla matki :gwizdanie: http://www.sadistic.pl/tutorial-dla-pan-vt47617.htm
siemian Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Lekcja geografii w 2 klasie podstawówki, pani wzywa do odpowiedzi numer 14 z dziennika. Wstaje z ławki mały chłopczyk i podchodzi pod tablicę. Powiedz mi - zaczęła nauczycielka. Jaka jest stolica Niemiec ? Na to chłopiec. - Oczywiście, że Berlin Dobrze, a stolica Francji ? - Berlin ! - To może jaka jest stolica Rosji ? - Stolicą Rosji jest Berlin - Ostatnia szansa. Jaka jest stolica Polski ? - Stolicą Polski jest Berlin Pani wielce oburzona wstaje z krzesła ! - Wracaj na miejsce Adolf ! Pała ! - Adolf wraca na miejsce szepcąc pod nosem...jeszcze k**wa zobaczymy
Grisza79 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 GRIFI miałeś racje... nie wiem czemu byłem przekonany że 2.7biturbo były też w b6 wojtekce jak komp, to tylko składak ! żadnych komputerów z hipermarketów !!
siemian Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wojtekce jak komp, to tylko składak ! żadnych komputerów z hipermarketów !! to tak jak z autami... Jak auto to tylko składak... Żadnego auta z fabryki :polew:
piter220v Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 antonio moge sie tylko przylaczyc do slawka i potwierdzic to co napisal ... mi by sie nie chcialo bawic ze skladaniem tego furaka do kupy .. troche nieoplacalne moze sie to zrobic
H4mm3R Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 http://www.zappinternet.com/video/kahCdiYzoS/Atraccion-fatal
Rekomendowane odpowiedzi