Piotrek(BoLeK) Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 ja sie nie wyrobilem czasowo jednak o 16 to dopiero mogl bym z odmu wyjechac na dojazd liczyc bez szalenstw jakies 30-40 min a moglo byc juz po zawodach...nastepny kiedy
S1 Hołek Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 sory napisałem że będe ale dowiedziałem się o godzinie 11 i troche nie przemyślałem :> czasowo nie dałem rady... może gdyby wczesniej wiedział... cały tydzień nie byłem na foru i ni wiedziałem o spocie następnym razem postaram się zjawić na sete pozdro i dozo
proton2 Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Właśnie dlatego, żeby dokładnie zaplanować godzinę w moim poście z 19-go wpisałem swoją propozycję. Jednak nikt nie przedstawił swojej propozycji innej niż moja. Stąd też przyjąłem, że pora jest akceptowalna. No trudno, wiadomo, że każdy ma tam jakieś swoje plany, ale proszę nie piszcie, że będziecie na 100% a później się nie zjawiacie . Następny spocik pewnie za dwa tygodnie, chyba że na prawdę zadeklaruje się więcej osób, to można pomyśleć o następnej sobocie.
rancher Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Chętnie wpadne jezeli tylko bede w Węgierskie Górce na weekend. Czekam na jakies propozycje miejsca, dnia i godziny :>
proton2 Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Oj chętnie bym obejrzał B7 z bliska. Sam o takim myślałem, niestety brakło funduszy :| W tym tygodniu raczej spota nie będzie, no chyba że beze mnie, gdyż niestety nie dam rady. Liczę na to, że w przyszłą sobotę się uda i może tym razem zobaczymy więcej klubowiczów. Pozdrawiam
martin a4 Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 no wiec tak w niedziele jest objazd z pod Krakusa o 9 przez wisle i wystawa na rynek A4 musielibysmy sie spotkac na orlenie w skoczowie o 8 i razem wszyscy jechac na objazd kto jedzie
rancher Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Kurde ja mam egzamin w sobote na uczelni i musze zostac na weekend w Krakowie :/
martin a4 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 no co jest panowie nikt niechce jechac i z obaczyc np b6 1,8 tq 280ps , 190ps 1.9 tdi, albo b6 tdi 220ps
proton2 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 No nie wiem. Tak sie bezczelnie wepchać na koniec zlotu, na którym nie byliśmy :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 No nie wiem. Tak sie bezczelnie wepchać na koniec zlotu, na którym nie byliśmy :gwizdanie: czekamy na was
proton2 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Moja niunia to w sumie nic specjalnego, ale właściwie to chętnie bym sie przejechał poznać trochę ludzi i obejrzeć parę ładnych a4
S1 Hołek Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Siema a więc jedziecie?? Martin z łaski swojej napisz mi na gg czy się wybierasz jak co to o której i gdzie Teraz mam małą trase będe wieczorem a Nippo sie wybiera że tak zapytam?? Pozdro i jak co to dozo.
proton2 Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 To jak panowie, 8.00 - 8.10 na orlenie w Skoczowie ? No cóż, nikt nie potwierdził, a samemu nie chce mi sie jechać.
martin a4 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 co tu duo mowic mamy bardzo malo zgrana ekipe
proton2 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 No niestety ;( Patrząc na zdjęcia ze zlotu musiało być ciekawie. Może następnym razem się uda.
Gość son_czwa Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Siemanko! Jak widać w podpisie zbieram zdjęcia i nagrania wideo z Wisły, jak już zrobicie selekcję zdjęć i filmików prosiłbym o odezwanie się na priv Mam nadzieję, że tym razem sprawa zostanie potraktowana trochę poważniej niż po Letnim Zlocie, myślę, że każdy by chciał obejrzeć wszystko zmontowane w jeden film :th: Pozdrawiam
martin a4 Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 ok wiec proponuje spot w niedziele o 14 pod auchanem minimum musi byc 5 A4 inaczej nici ze zlotu kto sie pisze
Rekomendowane odpowiedzi