Arturoo Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 proton2 dzięki [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 23:21_________________________________________________ a co sprawdzasz mnie? ja mu się nie dziwię :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 proton2 dzięki [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 23:21_________________________________________________ a co sprawdzasz mnie? ja mu się nie dziwię :gwizdanie: ja też sie podpinam Proton2 serdeczne dzieki :notworthy:fajna miejscowka tam mocie na grill, yny wieczorem zimno je :> :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Panowie prosba / zapytanie : dostalem info od posrednika czytaj goscia ktory chce na tym zarobic ze gdzies na magazynie jakiejs firmy w bielsku bialej jest d*pa z rs4 b7. wykonalem kilka telefonow do firm ale bezskutecznie. Czy ktos z was moze orientuje sie w jakiej firmie to moze byc ? Zadnych konkretnych info nie mam Generalnie mialbym to gdzies i nie szukam zeby nie dac mu zarobic ale koles jest niepowazny : mial dzwonic wczoraj , nie dzwoni nie odbiera a czas leci i trzeba to wstawic w koncu do mojej A skoro gdzies tam jest to moze ktos cos z was wie ? Jak sie uda namierzyc na pewno to wynagrodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gattis Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Panowie prosba / zapytanie : dostalem info od posrednika czytaj goscia ktory chce na tym zarobic ze gdzies na magazynie jakiejs firmy w bielsku bialej jest pupa z rs4 b7. wykonalem kilka telefonow do firm ale bezskutecznie. Czy ktos z was moze orientuje sie w jakiej firmie to moze byc ? Zadnych konkretnych info nie mam Generalnie mialbym to gdzies i nie szukam zeby nie dac mu zarobic ale koles jest niepowazny : mial dzwonic wczoraj , nie dzwoni nie odbiera a czas leci i trzeba to wstawic w koncu do mojej A skoro gdzies tam jest to moze ktos cos z was wie ? Jak sie uda namierzyc na pewno to wynagrodze w samym bielsku czy okolicach? moge sie zorientowac ale nie gwarantuje czy trafie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 No koles powiedzial ze z transportem z magazynu z bielska (wiec tam raczej ale cholera wie ) + wiem ze byla srebrna moze kutafon w koncu odbierze po niedzieli Ale denerwuje mnie juz to... Robie ostatnie podejscie i pierd%$e ide do aso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość srb38vx Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Siemian dzięki teraz to cie z drogi ściepna :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Siemian dzięki teraz to cie z drogi ściepna :tongue4: jo by taki pewny nie był musisz se wybrać za Arturoo w droga z SBI -> SJZ :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 http://www.wiocha.pl/53575,System_antywlamaniowy :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 http://www.wiocha.pl/53575,System_antywlamaniowy :naughty: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Baddy poległem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość srb38vx Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Siemian dzięki teraz to cie z drogi ściepna :tongue4: jo by taki pewny nie był musisz se wybrać za Arturoo w droga z SBI -> SJZ :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: Że Arturoo to wariat na drodze to wiem ,juz sie przekonałem ,ale z pełnym szacunkiem :gwizdanie: pozdzocha ma opanowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 :hi: proton widziany wczoraj na lipnickiej ok. 13:30 Jechal autem a nie na koniu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Piter ale sobie fryz szczeliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Siemian dzięki teraz to cie z drogi ściepna :tongue4: jo by taki pewny nie był musisz se wybrać za Arturoo w droga z SBI -> SJZ :gwizdanie: właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: Że Arturoo to wariat na drodze to wiem ,juz sie przekonałem ,ale z pełnym szacunkiem :gwizdanie: pozdzocha ma opanowanego Miałem okazję jechać z Arturem i powiem tyle, że do końca życia będę pamiętał tą przejażdżkę . Mimo wszystko Artur jeździ bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 No co Wy jeżdżę spokojnie jak emeryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi