Steav Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 się pojawię [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 17:29_________________________________________________OOOO osób było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 ja dojechałem o 18.22 na rowerze, siedział tam jakiś starszy facet podobno widział jedno srebrne audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 to było moje ;] max 18.15 stamtąd pojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 ja właśnie z roboty wróciłem i dobrze, że nie gnałem do nalęża bo bym sie zdziwił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 nie dalismy rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Cóż, tak dzisiaj wyszło. Za tydzień się spotkamy ...i moze zakopiemy ziemniaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 ja wolę kartofle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 jo bym preferował pyry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 To ja przywiozę sobie kiełbachę , a Wy się kłućcie o frytki . GRYFI dzięki za dziś , a żem dziś nawymieniał gratów :gwizdanie: ,a faktura jaka [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 22:46_________________________________________________bym zapomniał :gwizdanie: siemian dzięki za zmieniarę teraz hula jak powinna .[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 22:58_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 :hi: Ciesze się że zmieniara działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 siemian dzięki za BOSE też hula że hej :slina: ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 dzieki za osłone :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 panowie kto się tu zna na elektryce :?: :> bo trzeba mi podpiąć centralkę sterującą centralnym zamkiem :> nie chce ktoś sobie dorobić :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 kfx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 zadałem do niego na gg zobaczymy czy sie odezwie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 poszedłem dzisiaj na rower, oczywiście po 17 musiało się rozpadać, po 8km na kamienistym zjeździe załatwiłem obie dętki, 5km prowadzenia i transport do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi