KFX Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Przemo, za późno - nie będę w domu już a kufra nie brałem dziś
#Przemo# Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ok nie ma sprawy ale że ty nie masz kufra to jakieś dziwne :polew: Ma ktoś może wyimaki do radia i mógłby je zabrać na spota dzisiaj?[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 10:04_________________________________________________Arturoo nie wiesz Siemian teraz to ma :bicz3: za każde spóźnienie i nieusprawiedliwioną nieobecność także chłopak się pilnuje a że 2 tygodnie wcześniej nie napisał podania na nieobecność w domu w środę to teraz lipa :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 :hi: co znowu modzisz przy aucie :polew: webasto
siemian Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ok nie ma sprawy ale że ty nie masz kufra to jakieś dziwne :polew: Ma ktoś może wyimaki do radia i mógłby je zabrać na spota dzisiaj?[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 10:04_________________________________________________Arturoo nie wiesz Siemian teraz to ma :bicz3: za każde spóźnienie i nieusprawiedliwioną nieobecność także chłopak się pilnuje a że 2 tygodnie wcześniej nie napisał podania na nieobecność w domu w środę to teraz lipa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :hi: co znowu modzisz przy aucie :polew: webasto to po wakacjach
Arturoo Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 a że 2 tygodnie wcześniej nie napisał podania na nieobecność w domu w środę to teraz lipa :polew: :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :hi: co znowu modzisz przy aucie :polew: webasto
KFX Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 no, kufra nie mam bo i tak nie chce mi się nic rezać. robienie placu przed garażami mnie fizycznie pochłania ale wziałem netbooka jak coś
Arturoo Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 no, kufra nie mam bo i tak nie chce mi się nic rezać. robienie placu przed garażami mnie fizycznie pochłania ale wziałem netbooka jak coś mnie nie będzie ,poza tym żadnych poprawek nie przewiduję po ostatnim Twoim rezanku w moim autku
KFX Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Przemo, bede w domu to wezme skrzynke i wyjmaki też, ale skombinuj jeszcze 2
#Przemo# Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 dzięki za spota Radio jednak nie żyje
KFX Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dzieki za spota Nooo, nie odpali i dalej bialy ekran..
MINIO Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dzieki za spota Nooo, nie odpali i dalej bialy ekran.. A ten dym co poleciał nie ma raczej wiekszego znaczenia
KFX Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 obadaliśmy to - przyjarał się jeden rezystor przy gnieździe taśmy. nie wpłynał na pracę - bo dalej wszystko bez zmian. pewnie dalej działa, pomimo że okopcony
#Przemo# Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Dzieki KFX za PW zobaczę w weekend co w trawie piszczy
Rekomendowane odpowiedzi