mk4 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 H4mm3R rzucasz tak tymi cycami, że skupić się nie d:D
H4mm3R Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 H4mm3R rzucasz tak tymi cycami, że skupić się nie d:D Bo za mało cycków oglądasz na co dzień
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 :gwizdanie: Wy do gorzoły razem siadać nie możecie :polew: :polew: :polew:
mk4 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 .... Arturoo od twojego holowania to już 4 razy assistance dla znajomych robiłem ..... .. może warto pomyśleć o firmie
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 spoko tylko jak Ty to widzisz ?? :mysli: :gwizdanie: tak jak ostatnio ze mną ?? ja daję linkę ,Ty holujesz swoim i dzielimy się 50/50 :polew: :polew: :polew: :polew:
mk4 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 spoko tylko jak Ty to widzisz ?? :mysli: :gwizdanie: tak jak ostatnio ze mną ?? ja daję linkę ,Ty holujesz swoim i dzielimy się 50/50 :polew: :polew: :polew: :polew: :D:D:D na flaszkę może wystarczy
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 :> :> :> :>[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 21:01_________________________________________________Wihu zrób proszę w pierwszym poście listę tych co będą albo napisz na pw jak to zrobić KFX MINIO- na chwilę i dobrze domek się ostanie :decayed: :decayed: siemian POPO GRYFI?? jeszcze nie wie ,czy szlaban zostanie podniesiony H4mm3R- chyba się waha haszPrzemohasz godzic Cycek ma potwierdzić piter220v potwierdzi Gattis Grisza79 potwierdzi ekIstiv i ja
Steav Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 2.5 może jeszcze zaskoczyć :laghing2: :laghing2: :laghing2: jak będziesz u Wojtka zobacz czy moja cała, czy już na żyletki
piter220v Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 czolem panowie impreza na powietrzu przy -20 troche trąci desperacja alkoholowa :gwizdanie: na mnie nie liczcie bo weekenda spedzam z moja babeczka gdzies w polsce poza za tym do ku.rwy!!! za zimno jest :D
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 07:01_________________________________________________Odświerzam KFX MINIO- na chwilę i dobrze domek się ostanie :decayed: :decayed: siemian POPO GRYFI?? jeszcze nie wie ,czy szlaban zostanie podniesiony H4mm3R- chyba się waha haszPrzemohasz godzic jak się ogarnie to będzie (czyli fryzjera i golenie musi zakiczyć do piątku ) Cycek ma potwierdzić piter220v nie będzie Gattis Grisza79 potwierdzi ekIstiv mk4 i ja
#Przemo# Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 czolem panowie impreza na powietrzu przy -20 troche trąci desperacja alkoholowa :gwizdanie: na mnie nie liczcie bo weekenda spedzam z moja babeczka gdzies w polsce poza za tym do ku.rwy!!! za zimno jest :D Cienias, trzeba być twardym a nie miętkim Ja już drzewo też kombinuję + wódeczka także będzie ciepełko Siemian ty palety do spalenia też weźmiesz? Ktoś jeszcze przywiezie jakiś opał? O której startujemy?
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Panowie orientujecie się może jak wygląda droga na Słowację przez Korbielów ? Chodzi mi konkretnie o ten odcinek przed granicą jakieś 5km tam jest dość stromy podjazd...da się to przejechać bez Q no i Golfem na dodatek
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 20? Miszka ja tam nieraz ośką śmigałem więc Ty też sobie poradzisz
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 20? Miszka ja tam nieraz ośką śmigałem więc Ty też sobie poradzisz też tam śmigałem bardziej chodzi mi czy np nie doebało śniegiem i jest lipa
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 Pisz do usera wojtekce on teraz jakos ma do Zakopca jechac albo juz jechal toCi powie jak warunki
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Pisz do usera wojtekce on teraz jakos ma do Zakopca jechac albo juz jechal toCi powie jak warunki THX no właśnie na Zakopiec będę leciał
wojtekce Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 ja jadę naszymi drogami więc nie pomogę
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 Kurde ja dopiero w piatek dam rade podjechac po te wtryski do Was
Rekomendowane odpowiedzi