Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 wpadnijcie kiedy znowu tylko ugadamy się tak co by można było coś w jaki piątek np.
#Przemo# Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 dzięki za spocik. ---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 20:35 ---------- oj szkoda że mnie nie było. widze że Mario się pojawił. Zapraszamy częsciej Tak byłem i nie tylko ja z ekipy Gliwickiej ... Szkoda Siemian że sie nie pojawiłeś ale spoko jeszcze sie tam browara napijemy... ja miałem powrót taki akurat po 5 piwkach ... zlotowych .. ---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:59 ---------- P.S. Siemian w tej bukowinie co ci pocisnołem przy Twojej Lady to oczywiscie w żartach było także wiesz ... szacun .... Jak go wypuści z pod pantofla to przyjedzie chociaż ostatnio jakoś się nie pokazuje od kiedy mu żelki chłopaki zjazdły. Się obraził chłopak :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 :polew::polew: ---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:39 ---------- po cholerę się chwalił ,że lubi czerwone ???????????????????? ,a wiedząc ,że jest ostatni do podzielenia mógł się po nas spodziewać ,że mu ulubione zjemy
A4 Mario Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Jaki tam pantofel to dosłownie pantofelek i to taki słodki ... :polew:
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 Jaki tam pantofel to dosłownie pantofelek i to taki słodki ... :polew: te a to kto pisał ???????????????????????? no to ugadane ,młody se zupkę chmielową szuśnie ,a pozostali normalny alkohol Lekko .... tylko co mojej powiem ... :polew::polew::polew::polew:
MINIO Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Dzięki za spota. Przemek to jest to: http://www.youtube.com/watch?v=f8oR8-dQFjE
Grisza79 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 My z Mlodym tez dziekujemy za goscine i spocika :wink:miejscowka bardzo zacna :naughty: popieram Mario twoje zdanie a Tobie Grisza za wspolna droge :decayed: cała przyjemność po mojej stronie
danielom Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Dzieki wielkie chlopaki za spotkanie, przyjemnie nam bardzo ze tak cieplo nas przyjeliście jak na 1 raz. Zapraszamy w czwartki do Żor :wink:
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Dokładnie, wpadnijcie jutro do Żor to spotkamy się zaś w tym samym towarzystwie
#Przemo# Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Dzięki za spota.Przemek to jest to: http://www.youtube.com/watch?v=f8oR8-dQFjE Całkiem niezły ten mięsny jeż ale laska to musi takich wtryniać z 10 dziennie a synek sobie znalazł żonkę no "kochanego ciałka nigdy za wiele" tutaj już nie wystarczy jako wytłumaczenie. Kolo sobie znalazł pantofel jak zacznie fikać jak go żonka dorwie to jednym strzałem od razu 2 metry pod ziemią parkuje :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 I jak wybiera się ktoś z Was do Żor dzisiaj?
Rekomendowane odpowiedzi