GRYFI Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 ja dzisiaj do wieczora w robocie więc nic z tego
Steav Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Kurde u nas takie akcje a ja po Czechach się błąkam Mario wpadaj częściej bo w bt jakoś się minęliśmy
H4mm3R Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Dzięki za spota.Przemek to jest to: http://www.youtube.com/watch?v=f8oR8-dQFjE Całkiem niezły ten mięsny jeż ale laska to musi takich wtryniać z 10 dziennie a synek sobie znalazł żonkę no "kochanego ciałka nigdy za wiele" tutaj już nie wystarczy jako wytłumaczenie. Kolo sobie znalazł pantofel jak zacznie fikać jak go żonka dorwie to jednym strzałem od razu 2 metry pod ziemią parkuje :polew::polew::polew::polew::polew::polew: Masz większą fantazję niż ten co tego jeża wymyślił :grin:
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Opublikowano 29 Marca 2012 bo kilka kropel deszczu spadło? nocka znowu
#Przemo# Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 dzisiaj zamiast czapki na powitanie przydał by się parasol
H4mm3R Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 dzisiaj zamiast czapki na powitanie przydał by się parasol To u Ciebie pada ---------- Post added at 09:48 ---------- Previous post was at 09:48 ----------
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Opublikowano 30 Marca 2012 Przemek zamiast parasola to może parasolka z drinkiem bo w końcu piątek Ja bym tak do tematu podszedł
H4mm3R Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Przemek zamiast parasola to może parasolka z drinkiem bo w końcu piątek Ja bym tak do tematu podszedł Problemy z klekotem zapędziły Cię do alkoholu :bicz:są inne formy odreagowania
danielom Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Przemek zamiast parasola to może parasolka z drinkiem bo w końcu piątek Ja bym tak do tematu podszedł Przemek zamiast parasola to może parasolka z drinkiem bo w końcu piątek Ja bym tak do tematu podszedł Problemy z klekotem zapędziły Cię do alkoholu :bicz:są inne formy odreagowania Te magik, sprawdziles te weze podcisnienia?
#Przemo# Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 dzisiaj zamiast czapki na powitanie przydał by się parasol To u Ciebie pada ---------- Post added at 09:48 ---------- Previous post was at 09:48 ---------- A ty co taki zdziwiony??
Rekomendowane odpowiedzi