GRYFI Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 pewnie że prześlę: miejsce na prawdę super
GRYFI Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 dobr to jeszcze raz kto się pisze na zlot audi w kamieniołomie Kozy za tydzień w niedzielę: GRYFI MINIO ...
Mario22 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 dobr to jeszcze raz kto się pisze na zlot audi w kamieniołomie Kozy za tydzień w niedzielę:GRYFI MINIO ... Panowie nie róbcie mega burdelu z tym kamieniołomem ... wklejacie info w każdym temacie i w każdym temacie z osobna ktos by pojechał i nic nie wiadomo... jest rozpoczety osobny wątek i mysle warto tam zrobic liste ... bo jest pare osób chetnych ...
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?231256-Kozy-Zlot-Kamienio%B3om-II
GRYFI Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja rozpyliłem temat wyjazdu bo tam nikt nie wchodzi
Steav Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady dobr to jeszcze raz kto się pisze na zlot audi w kamieniołomie Kozy za tydzień w niedzielę:GRYFI MINIO ... Od początku mówiłem, że będę
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed:
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed: A nie pitol więcej się przemieszczam niż myślisz można by do MC na jakąś kawe dziś wyskoczyć
danielom Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed: Masz koze to cwaniakujesz
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed: Masz koze to cwaniakujesz oni mają 1 cm niżej i płaczą ---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ---------- jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed: A nie pitol więcej się przemieszczam niż myślisz można by do MC na jakąś kawe dziś wyskoczyć koło 17
danielom Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed: Masz koze to cwaniakujesz oni mają 1 cm niżej i płaczą No chyba jednak nie
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 to ile w dół poszły ich wozidła?
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed: Masz koze to cwaniakujesz oni mają 1 cm niżej i płaczą Ja tam nie mam problemu w jeździe po asfaltowych drogach
danielom Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 to ile w dół poszły ich wozidła? Sadze,ze Hammer ma teraz jak ja czyli -5cm od serii..
Rekomendowane odpowiedzi