MINIO Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Dzięki wam i klubowi speleologicznemu
GRYFI Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jaką miałem k..wa akcję przed chwilą. Siedzę i oglądam film a tu jakieś trzaski na klatce schodowej i jeb- zgasło światło. Wychodzę na klatkę patrzę na bezpieczniki a tu brak jednego. Poleciałem do góry a tu koleś na ostatnim pierze. Mówię, żeby oddał bezpiecznik a ten, że nie ma i że on tylko wraca do domu i się zamknął w chacie. Założyłem inny bezpiecznik a tu znowu trzaski na klatce - wypadam z domu a tu w ciemności już słychać jak ktoś spie..la na dół. Patrzę do skrzynki i mój bezpiecznik leży. Do czego to już doszło :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
MINIO Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ''ACTA'' mówiłem ci '' nie dla ACTA'' to teraz masz. Jutro nakaz i czy ma pan laptopa rozmawialiśmy o tym na spocie.
Steav Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam żyję wróciłem z Rumuni... boshe co za kraina 1) oby pogoda na kamieniołom dopisała 2) po 20(piątek) w Żorach hmm czemu nie (jedyne co mnie odstrasza, że ostatnio miałem niestrawność po kiełbasie z szałasa. P.S Jadłem kiedy indziej niż spot)
tomaszstn Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 A co chcesz od Rumunii? Fajny kraj, no może poza romami bo mają z nimi problem
#Przemo# Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 A co chcesz od Rumunii? Fajny kraj, no może poza romami bo mają z nimi problem :polew::polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Przemek a Tobie co do śmiechu? Ja złego słowa nie powiem, spędziłem tam prawie miesiąc, przejechałem w ciul km i mnóstwo miejsc zwiedziłem i szacun dla nich
#Przemo# Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ---------- Przemek a Tobie co do śmiechu? Ja złego słowa nie powiem, spędziłem tam prawie miesiąc, przejechałem w ciul km i mnóstwo miejsc zwiedziłem i szacun dla nich To tak zabrzmiało że kraj ok gdyby nie mieszkańcy
Rekomendowane odpowiedzi