#Przemo# Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 A traume z dzieciństwa to ty masz Hammer i dalej siedzisz na tym baseballu no tak, mi nie odpuści ja tam żadnej traumy nie mam, ale słyszałem że Tobie pewien kolarz za młodu wkładał termos w dupsko, a potem puszczał smerfy w tv żeby ukoić ból Ty na serio masz zryte Hammer
H4mm3R Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 A traume z dzieciństwa to ty masz Hammer i dalej siedzisz na tym baseballu no tak, mi nie odpuści ja tam żadnej traumy nie mam, ale słyszałem że Tobie pewien kolarz za młodu wkładał termos w dupsko, a potem puszczał smerfy w tv żeby ukoić ból Ty na serio masz zryte Hammer A Ty to normalny niby jesteś ? :polew: PS. Ten Twój baseball co mi dałeś jest spróchniały i ma drzazgi, więc jestem cały podziwu jak Ty sobie go wkładałeś w pupę
Steav Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 minio górami czy asfaltem?? Jeśli pogoda dopisze to wybrałby się ktoś na namioty w sobotę?? (myślałem o łąkach obok Pszczyny)
#Przemo# Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 A traume z dzieciństwa to ty masz Hammer i dalej siedzisz na tym baseballu no tak, mi nie odpuści ja tam żadnej traumy nie mam, ale słyszałem że Tobie pewien kolarz za młodu wkładał termos w dupsko, a potem puszczał smerfy w tv żeby ukoić ból Ty na serio masz zryte Hammer A Ty to normalny niby jesteś ? :polew: PS. Ten Twój baseball co mi dałeś jest spróchniały i ma drzazgi, więc jestem cały podziwu jak Ty sobie go wkładałeś w pupę Przekazałem bo się zużył a ty to ponoć lubisz, zresztą ostatnio krążył twój filmik gdzie występujesz na pierwszym planie ze szklanką Oboje mamy nierówno :polew: ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ---------- minio górami czy asfaltem?? Jeśli pogoda dopisze to wybrałby się ktoś na namioty w sobotę?? (myślałem o łąkach obok Pszczyny) Chyba pod namioty. POPO zarażasz :polew::polew:
GRYFI Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 A traume z dzieciństwa to ty masz Hammer i dalej siedzisz na tym baseballu no tak, mi nie odpuści ja tam żadnej traumy nie mam, ale słyszałem że Tobie pewien kolarz za młodu wkładał termos w dupsko, a potem puszczał smerfy w tv żeby ukoić ból Ty na serio masz zryte Hammer A Ty to normalny niby jesteś ? :polew: PS. Ten Twój baseball co mi dałeś jest spróchniały i ma drzazgi, więc jestem cały podziwu jak Ty sobie go wkładałeś w pupę Przekazałem bo się zużył a ty to ponoć lubisz, zresztą ostatnio krążył twój filmik gdzie występujesz na pierwszym planie ze szklanką Oboje mamy nierówno :polew: ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ---------- minio górami czy asfaltem?? Jeśli pogoda dopisze to wybrałby się ktoś na namioty w sobotę?? (myślałem o łąkach obok Pszczyny) Chyba pod namioty. POPO zarażasz :polew::polew: chyba OBAJ :grin:
tomaszstn Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 O ja pierniczę co tu się wyprawia, trzeba tylko czapkami machać i nic nie pisać, bo zaraz powiedzą że bez błędów ale składnia nie ta albo przecinek nie w tym miejscu
GRYFI Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 mam status :banan: bo przekroczyłeś 100 postów
Wihajster Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 mam status :banan: lec po flaszke:decayed:
GRYFI Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 mam status :banan: lec po flaszke:decayed:chyba "leć"?:polew:
Wihajster Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 mam status :banan: lec po flaszke:decayed:chyba "leć"?:polew: dla niego lepiej "lec"szybciej zrozumie
GRYFI Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 jeszcze trochę i wszyscy będą hiperpoprawni.
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 przemo ,hammer wiedzialem ,ze macie zryte ale dzis wiem ,ze sie mylilem..... jestescie popaprani i nie wazcie mi sie wytykac ,ze bez polskich znakow bo z fona na szybko pisze
MINIO Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 minio górami czy asfaltem?? Jeśli pogoda dopisze to wybrałby się ktoś na namioty w sobotę?? (myślałem o łąkach obok Pszczyny) Górami, górami asfaltem to trzeba uważać na kierowców zwłaszcza w Jaworzu.
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 a co do rowerzystow to nietety sa tak samo uprzywilejowani na drodze jak nie jeden emeryt z automatem na pokladzie ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- malo tego trzeba ich szanowac bo maja wiecej przelozen niz nie jeden łańcuszek potrafi zrobic w multi ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- A traume z dzieciństwa to ty masz Hammer i dalej siedzisz na tym baseballu no tak, mi nie odpuści ja tam żadnej traumy nie mam, ale słyszałem że Tobie pewien kolarz za młodu wkładał termos w dupsko, a potem puszczał smerfy w tv żeby ukoić ból Ty na serio masz zryte Hammer A Ty to normalny niby jesteś ? :polew: PS. Ten Twój baseball co mi dałeś jest spróchniały i ma drzazgi, więc jestem cały podziwu jak Ty sobie go wkładałeś w pupę Przekazałem bo się zużył a ty to ponoć lubisz, zresztą ostatnio krążył twój filmik gdzie występujesz na pierwszym planie ze szklanką Oboje mamy nierówno :polew: ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ---------- minio górami czy asfaltem?? Jeśli pogoda dopisze to wybrałby się ktoś na namioty w sobotę?? (myślałem o łąkach obok Pszczyny) Chyba pod namioty. POPO zarażasz :polew::polew: chyba OBAJ :grin: a Ty co sie cisniesz miedzy nich ......nie czytasz jakimi gdzetami sie wymieniaja ???? dlatego moim zdaniem oboje brzmi w tym danym przypadku lepiej
H4mm3R Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Tee, jeszcze przyjedziesz coś pożyczyć...
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 klucze do radyjka jutro-dziś będą użyte ja Ci już kiedyś mówiłem .....nie wnikam co kto lubi
Rekomendowane odpowiedzi