#Przemo# Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Ja odpadam to już nikogo nie dziwi.ty powoli zaczynasz jeździć na nasze spoty jak Wihu . :polew: ale dzisiaj ci wybaczam bo sam nie jadę - pogoda do d.... no przykro mi ale popołudniem(16:30) wróciłem z pracy ......... chwilkę z maluszkiem spędzę bo zaraz idę na noc poza tym klekot stoi na warsztacie bo klima się rozciekła więc dopiero jutro go odbiorę Że tobie się jeszcze chce ładowac kasę do tego smerfa jest godne podziwu Chociaż mi chyba pada sterownik skrzyni także będzie wesoło okaże się co jak Bart-s się wypowie
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 curwa przetarła się rurka aluminiowa w pasie przednim .....toż to nie ma 3 lat człowiecze ....jakbym miał na 3 latka to myśliusz ,że bym niebieskim dalej jeździł.... tak masz rację jeździł bym bo kolorek ma zacny
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 ha ale i tak nikt nie pobije mnie:decayed: nie schlebiaj sobie na razie masz do mnie jeszcze pewien dystans ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- te....Pany co do przyszłego piątku.....kto będzie oprócz mnie ,kfx'a ,Gryfika i siemiana ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- a no i Piter też wpadnie ....wziąłby go kto zebrał on gdzieś za Kozami mieszka , Gryfi może Ty....tam od Ciebie to raptem z 30km będzie ---------- Post dopisany 05-07-2012 at 05:20 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2012 at 23:01 ----------
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 :hi: jak dla mnie, to narazie piątek stoi pod znakiem zapytania, zależy jak pójdę do roboty. 12 czy 14??
Baddy Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam mogę polecić jeśli ktoś jest na zakupie i gustuje w czymś takim: Chrysler 300M 3,5L GAZ 180 ZDJĘC 18" KSENON (2461455879) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
#Przemo# Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ---------- curwa przetarła się rurka aluminiowa w pasie przednim .....toż to nie ma 3 lat człowiecze ....jakbym miał na 3 latka to myśliusz ,że bym niebieskim dalej jeździł....tak masz rację jeździł bym bo kolorek ma zacny Aleś się nafukał ale co racja to racja ---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ---------- ha ale i tak nikt nie pobije mnie:decayed: nie schlebiaj sobie na razie masz do mnie jeszcze pewien dystans ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- te....Pany co do przyszłego piątku.....kto będzie oprócz mnie ,kfx'a ,Gryfika i siemiana ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- a no i Piter też wpadnie ....wziąłby go kto zebrał on gdzieś za Kozami mieszka , Gryfi może Ty....tam od Ciebie to raptem z 30km będzie ---------- Post dopisany 05-07-2012 at 05:20 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2012 at 23:01 ---------- ja już chyba 3 razy pisałem że będę. Wihu śpi z uzupełnianiem listy
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 śpi śpi ....może też wpadnie na jednego litrowego ---------- Post dopisany 06-07-2012 at 05:51 ---------- Poprzedni post napisany 05-07-2012 at 18:50 ----------
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Pany jak na chwilę obecną wygląda odcinek BB Żywiec dalej zamułka czy jakoś to idzie ? Będę jechał tak po 18
H4mm3R Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Pany jak na chwilę obecną wygląda odcinek BB Żywiec dalej zamułka czy jakoś to idzie ? Będę jechał tak po 18 Jedź na Szczyrk nową obwodnicą Bielska a potem na rondzie przed Szczyrkiem w lewo, przez Buczkowice wskoczysz na żywiecką
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Pany jak na chwilę obecną wygląda odcinek BB Żywiec dalej zamułka czy jakoś to idzie ? Będę jechał tak po 18 Jedź na Szczyrk nową obwodnicą Bielska a potem na rondzie przed Szczyrkiem w lewo, przez Buczkowice wskoczysz na żywiecką tak uczynię
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 Hammer ,a Ty tam patrolujesz te rejony na swoich 19" rozumiem i srawdzasz ,czy robia robote ,czy jak .......z Bielska sie nikt nie odezwal ,a Ty jak zawsze ze swierzymi informacjami.......masz jakiegos kuzyna na tank stelli ,czy jak Zatrudnij sie chlopie w jakim dhl'u to se cos doskrobiesz ,a nie takie piste przeloty robisz
H4mm3R Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Hammer ,a Ty tam patrolujesz te rejony na swoich 19" rozumiem i srawdzasz ,czy robia robote ,czy jak .......z Bielska sie nikt nie odezwal ,a Ty jak zawsze ze swierzymi informacjami.......masz jakiegos kuzyna na tank stelli ,czy jak Zatrudnij sie chlopie w jakim dhl'u to se cos doskrobiesz ,a nie takie piste przeloty robisz Mam tam kumpla i zawsze tamtędy latam na Żywiec w sumie nawet raz ze mną byłeś
H4mm3R Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 W sumie to Ty byles ze mną Ty byłeś moim kierowcą, a później do Koniakowa pojechaliśmy
Rekomendowane odpowiedzi