GRYFI Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 :hi: kto dzisiaj będzie bo będzie nowy kolega na spocie i fajnie by było, jak byśmy nie byli we dwa auta.
Wihajster Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 :hi:kto dzisiaj będzie bo będzie nowy kolega na spocie i fajnie by było, jak byśmy nie byli we dwa auta. może wpadne na 15min bo bede w BB BTW Czy spoty sa tam gdzie zawsze??
Arturoo Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 :hi:kto dzisiaj będzie bo będzie nowy kolega na spocie i fajnie by było, jak byśmy nie byli we dwa auta. może wpadne na 15min bo bede w BB BTW Czy spoty sa tam gdzie zawsze?? :polew::polew::polew::polew::polew::polew: btw jak mi się uda to wpadnę na chwilę
#Przemo# Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 no mnie dzisiaj nie będzie bez furmanki zostałem na ddddłłłłłłuuuuużżżższą chwilę ---------- Post dopisany at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ---------- GRYFI wiesz może co jest z Dominikiem bo mi nie odbiera a potrzebuję załatwić europaletę a wiem że on ma dojście do takich rzeczy.
GRYFI Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 no mnie dzisiaj nie będzie bez furmanki zostałem na ddddłłłłłłuuuuużżżższą chwilę ---------- Post dopisany at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ---------- GRYFI wiesz może co jest z Dominikiem bo mi nie odbiera a potrzebuję załatwić europaletę a wiem że on ma dojście do takich rzeczy. jest na urlopie na mazurach
#Przemo# Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 ok dzięki już gadałem z POPO i załatwiłem co trzeba
Steav Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 przyjechałem teraz do domu i po waszych wypowiedziach nie wiem czy mamy dziś spota
#Przemo# Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Widzę że tutaj znowu Marszałkowska w godzinach szczytu Jutro ognisko aktualne?? O której zaczynamy? Ja będę z kuzynem i moją lubą. P.S. może nas któś zabrać po drodze?
GRYFI Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 ja nie wiem czy będę. rano do pracy więc nie będę pił a bez wódy to juz nie to samo
Steav Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 ja jutro tak 1/2 stroje sale na wesele itd ale może wieczorem wziąłbym 2kolegów z sobą i wpadniemy ale to się okażę wieczorem i na pewno nie będę miał okazji się tu dopisać. W razie co udanej imprezki
Rekomendowane odpowiedzi