PiterA4 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Największy zlot motocyklowy na Śląsku! Już 18 sierpnia do Parku Śląskiego zawitają przy dźwiękach prawdziwej, rockowej muzyki tysiące maszyn! W programie od godz. 12:00 m.in. -wystawy motocykli w Kapeluszu i Szkieletorze -pokazy stuntu motocyklowego -pokazy ratownictwa medycznego -liczne konkursy z nagrodami -parada motocykli ulicami Chorzowa (godz. 15:00) oraz to na co najbardziej czekamy- koncerty! 15:00- Animators 16:30- Debris of blues 18:00- Clock Machine 19:30- ŚCIGANI 21:00- ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY 18 sierpnia, sobota, Duża Łąka w Parku Śląskim. Wstęp wolny!
ognik84 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam panowie bardzo dawno mnie tu nie było, ale udało mi się odkopać hasło i zalogować znowu
ognik84 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Kurcze troszkę się tu pozmieniało, hehe
Arturoo Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2012 tzn? A Ty nie zauważyłeś ,że się forum zmieniło troszkę jakiś czas temu Sorki szydera mi się udziela z katowickich i gliwickich
GRYFI Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 tzn? A Ty nie zauważyłeś ,że się forum zmieniło troszkę jakiś czas temu Sorki szydera mi się udziela z katowickich i gliwickich myślałem, żewypowiedź ma głębsze dno
Rekomendowane odpowiedzi