#Przemo# Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Witaj .Wpadaj na spota , trzeba pilnować wątku mieć zawsze świerze info . POPOlogia się szerzy :polew: ---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ---------- Witam wszystkich.Tydzień temu kupiłem autko, wypadałoby wpaść i się przywitać Spoty środowe są ciągle w modzie? W tym tygodniu gdzie wypada? No i czy można wpaść Witam, przyjeżdżaj czym chcesz jedynie "rower" odpada :decayed:
Marcin6 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Witam, przyjeżdżaj czym chcesz jedynie "rower" odpada :decayed: Czym przyjechać to wiem zapytałem CZY
Arturoo Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 Artur "świeże" ---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ---------- Nieźle
GRYFI Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Witaj .Wpadaj na spota , trzeba pilnować wątku mieć zawsze świerze info . a kto ci dał prawo do zapraszania na spoty bielskie jak ty nie z BB i w dodatku nie wpadasz do nas?
Arturoo Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 Jakos tak sobie uzurpowalem prawa
Arturoo Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 Ja tam Wam tylko imprezki organizuje bo jakos tak nudno macie
Arturoo Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 Spoko luz .....tu wiekszosc na opale jeździ
Arturoo Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 ja nie:whistling: traktorem... No dobra na czerwonej ropie
Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 ja nie:whistling: traktorem... No dobra na czerwonej ropie Ty to nie umiesz trzymać jezyka za zębami:doh: :decayed:
Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 tiiaaa...a potem Panów z czapeczkami bedę widział na placu:facepalm:
#Przemo# Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Dzisiaj się okaże .... co w skrzynce siedzi
MINIO Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Dzisiaj się okaże .... co w skrzynce siedzi Oby nie trociny.
Arturoo Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 nie stresuj się .....jak co to se automata wrzucisz i zapomnisz o zmienianiu biegów
Rekomendowane odpowiedzi