bakuś Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 hej kapeluszniki! Artur, jedziesz na spota w środę?... ps. Mała porcja spamu - dodałem do oferty zaślepki EGR wersja bling-bling
Arturoo Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Kamil może pojadę ale we dwóch to lepiej u mnie na chacie spota zrobić i coś bo żeś zdrowia mojej Emilki nie pił w porównaniu do ekipy z B-B
danielom Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 hej kapeluszniki!Artur, jedziesz na spota w środę?... ps. Mała porcja spamu - dodałem do oferty zaślepki EGR wersja bling-bling Powiem Ci stary, ze rozpierdalasz system kawalkiem blachy za 40 zł :decayed: Idzie ten biznes jako:wink:?
Mario22 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Siemanko ... robimy dużego grillowego spota 12/09/2012 ... takie Bielskie pożegnanie lata ????? Jest troche czasu więc kazdy może sobie ustawić robote ...
Wihajster Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Siemanko ... robimy dużego grillowego spota 12/08/2012 ... takie Bielskie pożegnanie lata ????? Jest troche czasu więc kazdy może sobie ustawić robote ... 12 sierpnia to mozesz co najwyżej Siemiana zaprosic
tomaszstn Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Chyba 12.09 ---------- Post dopisany at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:53 ---------- Ja mogę wpaść ---------- Post dopisany at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:53 ----------
Mario22 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Siemanko ... robimy dużego grillowego spota 12/08/2012 ... takie Bielskie pożegnanie lata ????? Jest troche czasu więc kazdy może sobie ustawić robote ... 12 sierpnia to mozesz co najwyżej Siemiana zaprosic poprawione:decayed:
#Przemo# Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Ja się piszę na ognicho ---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ---------- Dzisiaj się okaże .... co w skrzynce siedzi Oby nie trociny. Jak się okazało to może nie trociny ale "troszkę" ją zblokowało już odebrałem inną damy radę. Ale muszę wam powiedzieć że Damian się dobrze zachował i sam zaproponował że zapłaci mechanikowi za dodatkową robotę także rehabilituje się na całej linii
siemian Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Damian ma dobre podejście. Ja nic złego nie mge powiedzieć a juz rozne sytuacje były.
#Przemo# Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Damian ma dobre podejście. Ja nic złego nie mge powiedzieć a juz rozne sytuacje były. Z jakością części bywa różnie ale przynajmniej umie się przyznać do błędu i zachowuje się ok
siemian Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Przemo kupując używke nigdy nie masz pewności... rozumiem że miałbyś pretensje kupując nową część, ale przecież wiesz że montaż używki zawsze wiąże się z ryzykiem... Mając tyle częsci nie są w stanie wszystkiego sprawdzić...poprostu nie da się sprawdzić każdej części...
bakuś Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 hej kapeluszniki!Artur, jedziesz na spota w środę?... ps. Mała porcja spamu - dodałem do oferty zaślepki EGR wersja bling-bling Powiem Ci stary, ze rozpierdalasz system kawalkiem blachy za 40 zł :decayed: Idzie ten biznes jako:wink:? Twoje zdanie. "Firmowe" takie jak Forge kosztują raz tyle.
Arturoo Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 Siemanko ... robimy dużego grillowego spota 12/08/2012 ... takie Bielskie pożegnanie lata ????? Jest troche czasu więc kazdy może sobie ustawić robote ... 12 sierpnia to mozesz co najwyżej Siemiana zaprosic młody był tak podniecony jak to pisał ,że daty mu się popitoliły deczko ale dobre chęci będą nagrodzone więc może 15 ??????? :decayed::decayed:
tomaszstn Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Ja się prześpię po nocce i mogę jechać
Rekomendowane odpowiedzi