proton2 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Czołem ekipa A też sobie strzeliłem z kapelusza. W końcu jak wszyscy, to wszyscy Nasze forum niestety wprowadza w błąd jeśli chodzi o te piknięcia syreny alarmu w moim aucie. U nas w praktycznie wszystkich tematach dotyczących tego problemu piszą o słabym akumulatorze, a to niestety nie jest prawda. Prawdą jest to co pisza na zagranicznych forach. W syrenie jest wbudowany akumulator, który u mnie niestety zakończył swój żywot i dlatego po dłuższym postoju syrena wydaje dźwięk. Syrena jest nierozbieralna, ale na jednym z for znalazłem opis ze zdjęciami, gdzie gosć to rozciął i wymienił zużyty akumulator. Można w sumie kupić używkę, ale cholera wie jak długo to podziała. Nówka pewnie ze 6 stów w ASO :/
Arturoo Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 Czołem ekipa A też sobie strzeliłem z kapelusza. W końcu jak wszyscy, to wszyscy Nasze forum niestety wprowadza w błąd jeśli chodzi o te piknięcia syreny alarmu w moim aucie. U nas w praktycznie wszystkich tematach dotyczących tego problemu piszą o słabym akumulatorze, a to niestety nie jest prawda. Prawdą jest to co pisza na zagranicznych forach. W syrenie jest wbudowany akumulator, który u mnie niestety zakończył swój żywot i dlatego po dłuższym postoju syrena wydaje dźwięk. Syrena jest nierozbieralna, ale na jednym z for znalazłem opis ze zdjęciami, gdzie gosć to rozciął i wymienił zużyty akumulator. Można w sumie kupić używkę, ale cholera wie jak długo to podziała. Nówka pewnie ze 6 stów w ASO :/ Daj numer sprawdze ile kosztuje do sprzedania
H4mm3R Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Czołem ekipa A też sobie strzeliłem z kapelusza. W końcu jak wszyscy, to wszyscy Nasze forum niestety wprowadza w błąd jeśli chodzi o te piknięcia syreny alarmu w moim aucie. U nas w praktycznie wszystkich tematach dotyczących tego problemu piszą o słabym akumulatorze, a to niestety nie jest prawda. Prawdą jest to co pisza na zagranicznych forach. W syrenie jest wbudowany akumulator, który u mnie niestety zakończył swój żywot i dlatego po dłuższym postoju syrena wydaje dźwięk. Syrena jest nierozbieralna, ale na jednym z for znalazłem opis ze zdjęciami, gdzie gosć to rozciął i wymienił zużyty akumulator. Można w sumie kupić używkę, ale cholera wie jak długo to podziała. Nówka pewnie ze 6 stów w ASO :/ Daj numer sprawdze ile kosztuje do sprzedania Andrzej coś mi kiedyś mówił że 1,7K a na allegro zamówił chyba za 200zł
#Przemo# Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Wybiera sie jutro ktoś na spota?
Steav Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 A powiedzcie mi pany, czyścił ktoś styki w immo??? wiem, że kiere trzeba ściągnąć (od Wojtka) ale które to kostki czy coś??
danielom Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 styki? jest petla na stacyjce ale tam sie nic nie czysci, chyba ze koncowki kabli z tej petli ale tego to jeszcze nie slyszalem
Rekomendowane odpowiedzi