Polko_V Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 w tym wątku za dużo czytania przy nie miałem:whistling:
Steav Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 styki? jest petla na stacyjce ale tam sie nic nie czysci, chyba ze koncowki kabli z tej petli ale tego to jeszcze nie slyszalem rozpiąłem all kostki przy stacyjce, potraktowałem wd40 i immo teraz działa jak należy. trochę teraz mam kierownice krzywo jak jadę no ale zbrakło czasu by 2 raz rozkręcać
Arturoo Opublikowano 5 Października 2012 Autor Opublikowano 5 Października 2012 śpiące krówleny jak ja byłem na nogach to Ty jeszcze w betach leżałeś
siemian Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 śpiące krówleny jak ja byłem na nogach to Ty jeszcze w betach leżałeś Arturku to że Ty jezdzisz na zloty BMW i kładziesz się w cudzych autach bo chcesz poczuć "smak luksusu" to nie znaczy żę Przemek też tak robi ---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:50 ---------- ...hhh nie przypomina wam czegoś ta deska rozdzelcza? FLOKOWANIE naprawa deski AUDI A2 A3 A4 A6 A8 (2693814569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tak patrze i aż ciśną się na usta słowa "wersja ekskluziw" :decayed:
Arturoo Opublikowano 5 Października 2012 Autor Opublikowano 5 Października 2012 tego nie wiem .... słyszałem ,że on bardzo dobrze rozróżnia kolory kostek :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:55 ---------- siemian Twoje szczęście ,zę Cię nie zacytowałem bo zdążyłeś zmienić sfaniaku
siemian Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 oj tak, w tym jest mistrzem :decayed: chociaż myśle że tutaj miał dobrego pomocnika, o którym krążą legendy że jak wtyczki nie pomyli to jej nie dopnie :decayed: ---------- Post dopisany at 16:59 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- tego nie wiem ....słyszałem ,że on bardzo dobrze rozróżnia kolory kostek :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:55 ---------- siemian Twoje szczęście ,zę Cię nie zacytowałem bo zdążyłeś zmienić sfaniaku hihihi ta wersja mi sie bardziej podobała
marek_xtr Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Musze kiedyś wpaść do Was na spota, bo od pół roku mieszkam w Bielsku Nie wiecie może kto chce ładną B6 przygarnąć ?
Arturoo Opublikowano 5 Października 2012 Autor Opublikowano 5 Października 2012 Co to za hebelek ? Jakiś link ....
tomaszstn Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Co to za hebelek ? Jakiś link .... A co furę chcesz zmienić? ---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ---------- Musze kiedyś wpaść do Was na spota, bo od pół roku mieszkam w Bielsku Nie wiecie może kto chce ładną B6 przygarnąć ? Zapodaj więcej info, jakieś foto też mile widziane
Rekomendowane odpowiedzi