Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

4562

• siemian

3414

• Wihajster

2912

• H4mm3R

2689

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

w tym wątku za dużo czytania przy :kawa: nie miałem:whistling:

:decayed:

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
styki? jest petla na stacyjce ale tam sie nic nie czysci, chyba ze koncowki kabli z tej petli ale tego to jeszcze nie slyszalem :whistling:

rozpiąłem all kostki przy stacyjce, potraktowałem wd40 i immo teraz działa jak należy. trochę teraz mam kierownice krzywo jak jadę no ale zbrakło czasu by 2 raz rozkręcać :polew:

Opublikowano
Opublikowano

:hi: śpiące krówleny :decayed:

jak ja byłem na nogach to Ty jeszcze w betach leżałeś :wink:

Opublikowano
:hi: śpiące krówleny :decayed:

jak ja byłem na nogach to Ty jeszcze w betach leżałeś :wink:

Arturku to że Ty jezdzisz na zloty BMW i kładziesz się w cudzych autach bo chcesz poczuć "smak luksusu" to nie znaczy żę Przemek też tak robi :decayed:

---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:50 ----------

...hhh nie przypomina wam czegoś ta deska rozdzelcza?

FLOKOWANIE naprawa deski AUDI A2 A3 A4 A6 A8 (2693814569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tak patrze i aż ciśną się na usta słowa "wersja ekskluziw" :decayed::decayed:

Opublikowano

tego nie wiem ....

słyszałem ,że on bardzo dobrze rozróżnia kolory kostek :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:55 ----------

siemian Twoje szczęście ,zę Cię nie zacytowałem bo zdążyłeś zmienić sfaniaku :decayed:

Opublikowano

oj tak, w tym jest mistrzem :decayed::decayed::decayed: chociaż myśle że tutaj miał dobrego pomocnika, o którym krążą legendy że jak wtyczki nie pomyli to jej nie dopnie :decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 16:59 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ----------

tego nie wiem ....

słyszałem ,że on bardzo dobrze rozróżnia kolory kostek :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:55 ----------

siemian Twoje szczęście ,zę Cię nie zacytowałem bo zdążyłeś zmienić sfaniaku :decayed:

hihihi ta wersja mi sie bardziej podobała :decayed:

Opublikowano

Co to za hebelek ? Jakiś link ....:wink:

Opublikowano
Co to za hebelek ? Jakiś link ....:wink:

A co furę chcesz zmienić?

---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ----------

Musze kiedyś wpaść do Was na spota, bo od pół roku mieszkam w Bielsku :) Nie wiecie może kto chce ładną B6 przygarnąć :)?

Zapodaj więcej info, jakieś foto też mile widziane :decayed: