#Przemo# Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 sie zobaczy jak będzie z czasem i z pogodą
Marcin6 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 ja jak będę miał autko to chyba wpadnę się popatrzyć
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2013 ja jestem pod tel. 30'tego ,nie wiem jak to będzie jeszcze
Steav Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Apropo 30 i auchan. To kiedy robiliśmy ten zlot kamieniołom u siebie? W kwietniu zeszłego roku. A co? Bo moim zdaniem fajnie nam to wszystko wyszło. A w tym roku cisza Widocznie klubowi 80 się nie podobało
Arturoo Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2013 ....siemanko...w końcu można oddychac swobodnie..... Apropo 30 i auchan. To kiedy robiliśmy ten zlot kamieniołom u siebie? W kwietniu zeszłego roku. A co? Bo moim zdaniem fajnie nam to wszystko wyszło. A w tym roku cisza Widocznie klubowi 80 się nie podobało Zorganizuj grila w jakiś piątek....na karczek i małą wodeczke znajdziemy ochotników
Steav Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 hmm jutro mam w planach Łąki taki zbiornik wodny niedaleko pszczyny. piaszczysta plaża miejsce do grillowania itp. Znajomych nigdy za wiele
H4mm3R Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- siemian auto sprzedajesz? Bo takie podobne Audi 80 po tuningu optycznym (3324210025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
siemian Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Hammer daje stówe że to auto lepiej odpala i mniej kopci od Twojego :decayed: ...a przepraszam Twoje w ogole nie kopci i nie odpala bo przecież jest w warsztacie ...i nie mówie tutaj o restauracji warsztat na kazimierzu ...chociaż patrząc na jakość Twoich napraw i częstotliwość z jaką tam wracasz moge śmiało stwierdzić że tam i tam wiedze o silnikach mają podobną... :decayed: ...tak naprawde to nie wiem czy masz auto w warsztacie ale myśle że w Twoim przypadku śmiało można zaryzykować takie stwerdzenie. Duża szansa że się akurat trafi :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi