Steav Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Panowie wie ktoś gdzie jest fotostory wyciągania przepustnicy w ADR?? Głównie mam problem jak dojść do tych 2śrub pod nią
Jenot Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dziękuje koledze siemian-owi za intelektualną pomoc z podłączeniem radia Ps. Jutro ruszam do Krynicy Morskiej , drogę umili mi nowe brzmienie . pozdrawiam Jenot
kupczak90 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Panowie, potrzebuję wyciąć sondę programowo, poprzedni mechanik skopał sprawę, kat wycięty a błąd lambdy nadal wywala
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 kurczak90 ...gazownik Ci tego nie zrobi ?
kupczak90 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Arturro ten błąd w nicku to chyba pomyłka prawda ??? Gazownik puki co sondy nie ruszał, mechanik który wywalał kata odcinał też sondę. Podjadę do niego na poprawkę, ale skoro nie zrobił za pierwszym razem jaka pewność, że ogarnie za drugim ?
#Przemo# Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ...siema ...Przemo ...........w gramofonie płyta rzadziej się zacina.................... To nie ja zacząłem tą sugestie
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Arturro ten błąd w nicku to chyba pomyłka prawda ??? Gazownik puki co sondy nie ruszał, mechanik który wywalał kata odcinał też sondę. Podjadę do niego na poprawkę, ale skoro nie zrobił za pierwszym razem jaka pewność, że ogarnie za drugim ? Wybacz.....większość pisze z fona......t9 nie raz mnie zaskoczył ... .muszę to wyłączyć ...Sorki raz jeszcze ...
siemian Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Arturro ten błąd w nicku to chyba pomyłka prawda ??? Gazownik puki co sondy nie ruszał, mechanik który wywalał kata odcinał też sondę. Podjadę do niego na poprawkę, ale skoro nie zrobił za pierwszym razem jaka pewność, że ogarnie za drugim ? Wybacz.....większość pisze z fona......t9 nie raz mnie zaskoczył ... .muszę to wyłączyć ...Sorki raz jeszcze ... Ja też tak czasem mam... pisze Arturoo a telefon mi zamienia na "Ta durna Parówa z Jastrzębia"... ehhhh te słowniki w telefonach...
kupczak90 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Arturro ten błąd w nicku to chyba pomyłka prawda ??? Gazownik puki co sondy nie ruszał, mechanik który wywalał kata odcinał też sondę. Podjadę do niego na poprawkę, ale skoro nie zrobił za pierwszym razem jaka pewność, że ogarnie za drugim ? Wybacz.....większość pisze z fona......t9 nie raz mnie zaskoczył ... .muszę to wyłączyć ...Sorki raz jeszcze ... Ja też tak czasem mam... pisze Arturoo a telefon mi zamienia na "Ta durna Parówa z Jastrzębia"... ehhhh te słowniki w telefonach... siemian, Aleś doyebał :polew::polew: Arturoo, peace
Rekomendowane odpowiedzi