siemian Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Przychodzi Staszek do Franka, patrzy, a przy rozpadającej się chałupie stoi piękny kort tenisowy, a na nim grają Nadal z Federerem. Widownia, sędziowie, chłopcy do podawania piłek, kamery. Staszek własnym oczom nie wierzy. - Ty, Franek, co jest grane, czy ja śnię? Skąd to wszystko tutaj? - No nic, złapałem złotą rybkę. - Jak to? - Ano tak to, złapałem, poprosiłem o spełnienie jednego życzenia i mam. - A nie mógłbyś mi przypadkiem mi jej pożyczyć? - Nie ma sprawy, aczkolwiek wiesz - rybka co prawda złota, ale stara już chyba, nie gwarantuję sukcesu. Staszek bierze jednak rybę, niesie w słoiku po ogórkach do domu i rzecze do niej: A teraz słuchaj - chcę kupę złota... No i sru - całe mieszkanie zawalone kupą błota. Wk***iony Staszek wraca do kolegi z reklamacją, ten na to: - A co ty, k***a, myślałeś, że ja chcę wielkiego tenisa ?
Arturoo Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 Kto może zabrać jakieś drzewo ?
POPO Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 przyjedź swoim padłem to ci coś wrzuce do bagażnika.
Arturoo Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 Ja mam w bagazniku tyle gratow ,że tam może gaśnica wejdzie już tylko .....zdzwonimy sie
danielom Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Ja bede jechal to moge podjechac do Ciebie po drewno tylko musialbys wyjsc przed brame bo nie pamietam ktory dom
Arturoo Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 kto uroczyście odpala....??????? Damy się wykazać .......komuś nowemu...????.............czy standardowo osoba odpowiedzialna za dział techniczny............. Moderator :grin:
Wihajster Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 powitac Ja będa mial troche mientkiego drewna na rozpałke ale trzeba zeby ktos przywiózł twardego drzewa
Maxito Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Siemka ziomale może ktoś się przyda na 2014 zapraszam http://a4-klub.pl/gadgety-klubowe-109/zapisy-terminarz-logo-klubu-2014-czas-zaczac-288388/
Rekomendowane odpowiedzi