H4mm3R Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- Któż to taki siedzi w środku i majstruje przy rns-e
siemian Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ja wczoraj widziałem jak stary chłop w 13 letnim gruchocie,parkując, wycofał w klombik z napisem "zakaz parkowania" :grin::grin: dobre to było
Wihajster Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- http://www.capa.me/uploads/posts/2013-12/fotoprikoly253.jpg Któż to taki siedzi w środku i majstruje przy rns-e jedyne auto w takim kolorze to Przemo ma
H4mm3R Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ja wczoraj widziałem jak stary chłop w 13 letnim gruchocie,parkując, wycofał w klombik z napisem "zakaz parkowania" :grin::grin: dobre to było To jednak wpadnie kamerka pod rnsa :grin: ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- ---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- http://www.capa.me/uploads/posts/2013-12/fotoprikoly253.jpg Któż to taki siedzi w środku i majstruje przy rns-e jedyne auto w takim kolorze to Przemo ma
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jakby ktoś coś słyszał na temat ładnej B6 w benzynce i rozsądnej cenie to proszę o info rozsądne ceny to tylko Allegro.pl Nie napisałem najtaniej tylko w rozsądnych pieniądzach i adekwatnym stanie technicznym
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 ja wczoraj widziałem jak stary chłop w 13 letnim gruchocie,parkując, wycofał w klombik z napisem "zakaz parkowania" :grin::grin: dobre to było Co za menda.........musiałeś...?? ..nie dałeś rady tego dłużej w sobie trzymać ?.... Ni widziałem tego badziewia..... ...dobrze ,że sie wolno toczyłem.... wysłane z one v ---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ---------- ---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- http://www.capa.me/uploads/posts/2013-12/fotoprikoly253.jpg Któż to taki siedzi w środku i majstruje przy rns-e Znam typa wysłane z one v ---------- Post dopisany at 10:26 ---------- Poprzedni post napisany at 10:23 ---------- ....podobna mina była przy rozebraniu tunelu b8 po zalaniu wysłane z one v
siemian Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 wolne toczenie wolnym toczeniem a smerfowy lakierek ze zderzaka schodzi
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 wolne toczenie wolnym toczeniem a smerfowy lakierek ze zderzaka schodzi No .....mina pewnie była podobna jak na Orlenie pod Radomskiem.... wysłane z one v
siemian Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 doooooookładnie wiedizałem że skądś ją znam :grin:
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tylko teraz większy strach bo swoim..... ..... . wysłane z one v
siemian Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tylko teraz większy strach bo swoim.......... . wysłane z one v dokładnie. Doskonale zdawałeś sobie sprawe że takie uderzenie w tak wiekowym aucie to już nie przelewki... nie wiem czemu ale przypomniała mi się ta reklama... dobrze że u Ciebie kółka nie odpadły
#Przemo# Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- http://www.capa.me/uploads/posts/2013-12/fotoprikoly253.jpg Któż to taki siedzi w środku i majstruje przy rns-e jedyne auto w takim kolorze to Przemo ma a mówiłem ci żebyś tam nic nie grzebał
Wihajster Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- http://www.capa.me/uploads/posts/2013-12/fotoprikoly253.jpg Któż to taki siedzi w środku i majstruje przy rns-e jedyne auto w takim kolorze to Przemo ma a mówiłem ci żebyś tam nic nie grzebał cóz mam ci odpowiedziec....w koncu odpowiedz na poziomie i gdyby można było to bym pierdolnął lajka
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 I proszę Państwa zapraszamy na Stage 8 .... dialogów pełnych ciepła i serdeczności Przemo vs Wihajster ..... wysłane z one v
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tylko teraz większy strach bo swoim.......... . wysłane z one v dokładnie. Doskonale zdawałeś sobie sprawe że takie uderzenie w tak wiekowym aucie to już nie przelewki... nie wiem czemu ale przypomniała mi się ta reklama... dobrze że u Ciebie kółka nie odpadły .......też racja...... wysłane z one v
#Przemo# Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 I proszę Państwa zapraszamy na Stage 8 .... dialogów pełnych ciepła i serdeczności Przemo vs Wihajster ..... wysłane z one v ty już tam nie "stage-uj" bo cie więcej znaków w krzakach znajdzie
Rekomendowane odpowiedzi